OPG

Najbolja torta s “narančom”

Najbolja torta s “narančom”

Sastojci:za vrh torte:keksi s okusom čokolade i naranče – 350 gkrema od sira – 500 gvrhnje – 500 gšećer u prahu – 200 gželatina 10 gvoda – 30 mldžem od…

Slatko i kiselo – torta s jogurtom i bobicama, bez pečenja!

Slatko i kiselo – torta s jogurtom i bobicama, bez pečenja!

Sastojci:mljeveni keksi – 200 gotopljeni maslac – 100 gjogurt – 400 gvrhnje – 400 mlšećer – 120 gesencija vanilije – 5 mlbobice – 500 gšlag – 100 mlotopljena čokolada -…

Jednostavno napravi beze roladu s crnim ribizlom! Idealan desert!

Jednostavno napravi beze roladu s crnim ribizlom! Idealan desert!

Sastojci:za vrh torte:bjelanjak – 6 komadašećer u prahu – 200 glimunova sol – 3 gškrob – 25 gpahuljice badema – 25 gU PEĆNICI 140 °C/35 minuta za kremu:krema od sira…

Vinski Kalendar – najavljeno je 100 eno-gastro događanja u Lijepoj našoj

Vinski Kalendar – najavljeno je 100 eno-gastro događanja u Lijepoj našoj

Nova je krenula! Vrijeme je za novi kalendar! U upravo objavljenom Hrvatskom vinskom kalendaru za 2022. godinu, najavljeno je 100 eno-gastro događanja u Lijepoj našoj Pripremio: Tomislav Radić Nova je…

Novi recept za TIRAMISU, sa slanom karamelom – bez pečenja

Novi recept za TIRAMISU, sa slanom karamelom – bez pečenja

Sastojci:za karamel:šećer – 300 gvoda – 20 mlvrhnje – 150 gmaslac – 40 gsol – 7 g za kremu:žumanjci – 8 komadašećer u prahu – 200 gmascarpone – 400 gspužvasti…

Ukusan i jednostavan kolač od jabuka i jogurta

Ukusan i jednostavan kolač od jabuka i jogurta

Sastojci:žumanjci – 3 komadašećer u prahu – 80 gbrašno – 200 gotopljeni maslac – 80 gesencija vanilije – 5 mlsol – 5 g za fil:jogurt – 500 gkukuruzni škrob -…

Med i bademi, desert za minutu bez pečenja!

Med i bademi, desert za minutu bez pečenja!

Recept s medom i bademima, bez kondenziranog mlijeka! Bit ćete zadivljeni! Desert za minutu. Bez pečenja! Bademu dodajte med, oduševit ćete se rezultatom! Ukusan poput penny čaja, svatko ga može…

SPLITSKI FABFRIQUE NOVA GASTRO BAJKA

SPLITSKI FABFRIQUE NOVA GASTRO BAJKA

Jedan od najljepših pubova u Hrvatskoj, splitski Fabrique, predstavlja novu gastro bajku. Ovaj pub svoj je gastro koncept Food lab osvježio talijanskim cornerom koji predstavlja pizze i tjestenine Pripremio: Tomislav…

Kolač sa spužvastim prstima i bobicama, bez uporabe pećnice

Kolač sa spužvastim prstima i bobicama, bez uporabe pećnice

Sastojci: za bazu:spužvasti prsti – 350 gmlijeko – 300 ml za kremu:vrhnje – 500 mlkiselo vrhnje – 400 gšećer – 200 gkeksi – 120 gbobice – 350 g za hidratiziranu…

WOW grand Prix Cuvée 2015. vinarije Jakob

WOW grand Prix Cuvée 2015. vinarije Jakob

Udruga WOW (Wome on Wine, Žene i vino) već deset godina promiče  kulturu stola i umjereno uživanje u dobrim vinima. Iako  suočeni s pandemijom Pripremio: Tomislav Radić / Snimke: Marko…

Rolada od kokosa bez pečenja

Rolada od kokosa bez pečenja

Sastojci:za bazu:kakao keksi – 300 gkakao – 30 gmlijeko – 170 mlNA HLADNO 15 minuta za kremu:kokosove pahuljice – 50 gkondenzirano mlijeko – 150 gkrema od sira – 250 gU…

Kako napraviti Brudet od Bakalara – Recept

Kako napraviti Brudet od Bakalara – Recept

Kako napraviti savršen brudet od bakalara, pogledajte u ovom detaljnom video receptu Isprobajte jednostavan recept za savršen brudet od bakalara:

Load More