Skip to content

Izložba dječjih radova ‘Kostrena u oku djeteta’ u susjedstvu Kostrena

U holu Narodne čitaonice u Kostreni sv. Luciji (Sveta Lucija 14, Kostrena), u sklopu programa Dnevnog boravka susjedstva Kostrena – jednog od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture – postavljena je izložba dječjih radova Kostrena u oku djeteta

Radove izlažu polaznici likovnih radionica Mali pinel, djeca u dobi od sedam do četrnaest godina, koji su radove stvarali pod vodstvom Edija Gustina.

Izložba, na koju je ulaz besplatan, može se pogledati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 14 sati, utorkom i četvrtkom od 14 do 19 te subotom od 8 do 12 sati. Izložba je otvorena do 23. studenog 2020. godine, a fotografije dječjih radova i njihovih autora, po završetku izložbe, bit će objavljene na portalu nasakostrena.hr.

Izložba se može razgledati uz poštivanje svih važećih mjera za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Svi se posjetitelji pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

Lena Stojiljković