Skip to content

MAMA, TATA I ONA – priča o buntovnoj i razmaženoj tinejdžerki / Pogledajte film!

Priča o buntovnoj i razmaženoj tinejdžerki koja je ogorčena zbog rastave roditelja

Razmažena se tinejdžerka Sydney Foster (Brittney Wilson) uporno suprotstavlja autoritetu. Umorna od toga, Sydneyna majka Lynn (Sadah Deakins) šalje svoju kćer svojem bivšem mužu Benu (Paul McGillioon) u malen, pitom grad u Minnesoti. On sada ima novu ženu Emmu (Melora Hardin) i malo dijete, no odlučan je da se svojoj kćeri, koja je ogorčena zbog rastave svojih roditelja, iskupi za prošlost.

Njezino se buntovničko ponašanje nastavlja, ali uz Emminu pomoć dobije ono za čime toliko čezne. Nakon uhićenja zbog krađe u trgovini i trovanja alkoholom, Sydneyna majka Lynn shvaća da ne može kontrolirati svoju buntovnu kćer.

Šalje je na selo da živi s njezinim bivšim suprugom i Sydneynim ocem Benom (Paul McGillon). Ben živi mirnim životom dok se ne pojavi Sydney koju razočara čovjek koji je napustio nju i svoju novu trudnu suprugu Emmu (Hardin). Sydney je očajna, nedostaju joj prijatelji koje je ostavila u gradu koji naziva domom, osjeća se kao strankinja u kući koju dijeli sa svojom novom maćehom. Unatoč njihovu strpljenju, u početku Ben i Emma sa Sydney imaju probleme kakve je imala i njezina majka. S vremenom se Sydney sprijatelji s jednom djevojkom, obnovi odnos sa svojim djedom Normanom, otvori se i zaposli u lokalnoj zalogajnici.

Podesite najbolju kvalitetu filma na videu te postavite automatski prijevod na hrvatski jezik i gledanje može započeti:

Just Breathe (Originalni naziv) drama (2008)

Režija: Anne Wheeler
Scenarij: Becky Ayers, Tia Ayers
Uloge: Melora Hardin, Paul McGillion, Brittney Wilson, Sarah Deakins, Tantoo Cardinal