Skip to content

GREEN River na obali Save

Ljetna čarolija i na petom Green River Festu uz „Night of Faith and Devotion” (Noć vjere i odanosti) i Dj–a, Neke Nove Klince, hitove Panonskog mornara, recikliranu plažu, solarne instalacije, kino i Babinjak

Od 19. srpnja do 22. rujna ponovno se oživljava zagrebačko kupalište i sunčalište na livadi kod Hendrixovog mosta. Tu će se odvijati raznoliki programi – od filmskih projekcija pod zvijezdama, večeri s književnim i glazbenim gostima, sportskih natjecanja, edukativnih radionica za djecu i odrasle i  glazbenog programa.

Za vikend otvorenja, 19.7. nastupaju Jabuka u Gostima „Night of Faith And Devotion“ i  DJ , a subota 20.7. je rezervirana za romantiku i Panonskog mornara uz Neke Nove Klince.

 Poslijednji tjedan sedmog mjeseca rezerviran je za prijatelje iz Afrike, tako da se od 24.7. do 28.7. može  uživati u ritmovima afrike kroz radonice, kulturu, modu i gastronomiju!

Uživat će se i u toplini ljeta uz Solarne tuševe i imati osvježavajuće trenutke na Solarnoj plaži i luftićima. 

Na Green River Festu može se okušati u raznim sportovima kao što su badminton, odbojka na pijesku, ragbi na travi, stolni tenis i još mnogo toga.Oni koji više vole odmor na riječnoj plaži, mogu “baciti” belu, šnaps ili preferans.

 Kino na Savi ponedjeljkom u suradnji s domaćim filmskim festivalima a u goste dolaze Animafest i Liburnia film festival, Pula Film Festival te Motivun Film Festival Project CINEHILL s kojim se otvara sezona savskog kina i najavljuje 25. izdanje  ove godine  u Delnicama od 24. – 28.7.2024. Gledat će se i  stari hitovi Čudesna šuma, Čarobnjakov šešir i Oscarom nagrađeni Surogat. 

Uživat će se u književno-glazbenim večerima utorkom ili    na  Babinjaku srijedom gdje će se ugostiti mnoge inspirativne, popularne i snažne žene. Najmlađe očekuju kreativne radionice i zabavne predstave. Stand up program pripremaju Marina Orsag i Studio smijeha.

Bit će i večer  pub kvizova, društvenih igara i pripretavanja na plaži uz osvježavajuće koktele.

 Green River Fest najavljuje glazbeni program, Silent party, razni gosti iz svijeta koji će obogatiti ljetne večeri. 

U programu je i  izbor za Miss Save i savskog Tarzana, kao i  Ribička večer na kojoj pripremamo Šarana na rašljama i fiš.

Gastronomskaje i na Langosh baru i  na Beach baru.

 Ulaz na Green River Fest je besplatan za sve posjetitelje.

https://www.facebook.com/greenriverfest  https://www.instagram.com/green_river_fest

Optimized by Optimole