Skip to content

Plodnost i neplodnost u fokusu novog humanitarnog događanja Andreje Solomun

Već šesto po redu &Body humanitarno događanje obrađuje zanimljive teme kroz pogled medicine, nutricionizma i osobnih iskustava gostiju i predavača. Ovog puta riječ je o neplodnosti, temi o kojoj se treba pričati te pružiti potpora i omogućiti odgovore na pitanja svim parovima koji se s time susreću

Mjesto događanja je popularni veganski restoran Oaza Joyful Kitchen na adresi Radićeva 9 u samom centru Zagreba, a održava se 21. travnja s početkom u 10 sati. Sve zainteresirane očekuje fantastičan line-up predavača i stručnjaka iz područja medicine i znanosti. Program će otvoriti Andrea Solomun predavanjem na temu formule za dugovječnost, uslijedit će predavanje dr. sc. Mire Šimuna Alebića, prim. dr.med na temu plodnosti i neplodnosti. Nakon pauze slijedi panel u kojem će uz Andreu i Miru Šimuna sudjelovati PCOS savjetnica te farmaceutkinja i nutricionistica Lucija Tešija, mag.pharm, zatim gestalt psihoterapeutkinja i seksualna terapeutkinja Nataša Barolin Belić, M.Psych (GEST) te Founder Associate u GlycanAgeu Josipa Kvaternik, mag.oec. Za sve koji ne mogu doći, praćenje programa će biti dostupno i preko Zoom platforme uz mogućnost korištenja snimke 48 sati.

„Event je produžetak &Body programa gdje edukacijom želimo ljudima otvoriti horizonte i dati im znanje i alate kojima mogu podići razinu kvalitete života. Cilj je educirat prosječnog čovjeka koji nije upoznat s time koliko je znanost daleko otišla te se utapa u neznanju bombardiran kontradiktornim informacijama konzumerističkog društva. Upravo tom čovjeku želimo dati konkretne znanstveno provjerene informacije koje onda sam može implementirati i koristiti ovisno o vlastitim ciljevima i lifestyleu“, izjavila je Andrea Solomun, vlasnica trening centra Andrea’s room i pokretačica well-being workout &Body programa.

Cijena kotizacije je 50,00 EUR, a novac se uplaćuje na žiro račun udruge Andreina soba, Berislavićeva 21, Zagreb, IBAN HR03 2402 0061 1006 5819 8. Prikupljeni iznos bit će doniran Dječjem domu u Nazorovoj, a prijave se vrše do 20. travnja 2024. na mail: andbody@andreasolomun.com uz napomenu da je broj mjesta ograničen. Pozivamo sve zainteresirane koji ne mogu doći, da uplate iznos po vlastitom izboru namijenjen Dječjem domu u Nazorovoj s naznakom “humanitarni event donacija”.

Sponzori ovog događanja su: Moja Farmacia, Uriage i Beauty Pharmacy, Kineta fitness, Jana, Hamapharm, Spin, Collagen time, Lelo, BoomBox, Beauty Pharmacy, Uriage, GlycanAge, Brist olive, Poetika, &Body, Anđela Jelić, Dandelion, Ani Biome i HumanLab Hub. Na kraju, sve prisutne očekuje tombola u kojoj će moći dobiti odlične i korisne poklone sponzora, a kao ekstenziju eventa dobit će i kupon s kojim će moći izmjeriti tjelesni sastav, napraviti analizu tjelesnog balansa i posture u Sportskom savjetovalištu Moja Farmacia.

Za više informacija o &Body programu posjetite:

https://andreasolomun.com

Optimized by Optimole