Skip to content

Naglasite usne blistavim bojama i sjajnom završnicom novih Avon ruževa!

Žene nose ruž na usnama, koliko znamo, bar od 3500. godine nove ere, kada je kraljica drevnog Sumera koristila bijelo olovo i smrvljeno crveno kamenje kako bi obojila svoje usne

Marina Đarmati

Muškarci i žene Egipta koristili su ruž kao statusni simbol. Žene u staroj Grčkoj često su nosile crveni karmin, a u srednjem vijeku kada je Crkva kritizirala upotrebu ruža trendseterice poput kraljice Elizabete ni tada nisu odustajale od njega.

Žene, a očigledno i muškarci, tijekom povijesti nosili su ruž za usne jer su shvatili da ništa ne skreće bolje pažnju na usne nego ruž, a pune usne podsvjesno su povezivane s plodnošću i ljepotom. Usne se smatraju senzualnim djelom tijela i njihovo isticanje instant će nas učiniti privlačnijim. Ako pitate žene zašto ga nose, reći će vam – kako bi se bolje osjećale u vezi sa svojim izgledom, ali i zato što uživaju u mogućnosti izraziti jedinstveni umjetnički stil. Boje i sastojci su se mijenjali tijekom vjekova, ali svrha nošenja ruža ostaje ista: izražavanje unutrašnje ljepote vanjskim ja. 

Avon je lansirao novi Hydramatic Shine ruž. Eto nove prilike da uživate kreirajući vlastiti stil! Novih 15 nijansi, glamurozan sjaj i revolucionarna hidrirajuća hijaluronska jezgra dat će vašim usnama sjaj i neophodnu njegu.

A ako se pitate što odabrana boja ruža kaže o nama, evo odgovora.

Za žene koje su živahne i energične, Hot Pink je savršena nijansa. Žene koje vole ovu zabavnu boju imaju tendenciju odisati osjećajem razigranosti koji odgovara njihovom visokom nivou energije i suptilno nagovještava njihovu nestašnu prirodu.

Žene koje nose Nude nijansu možda su stidljive, ali su izuzetno tople i brižne kada se otvore. Iako se trude oko svog izgleda, ovaj izbor boje usana ukazuje na to da žele da ih shvate ozbiljno.

Burgundy usne ponosno se ističu u gomili drugih, jer odaju seksi osjećaj samopouzdanja žene koja ih nosi i govore da ona nikada neće odustati od izazova. Usne burgundy boje ukazuju i na jedinstven osjećaj stila.

Intenzivnu Scarlet crvenu nose žene kojima definitivno ne smeta biti u centru pažnje. Žene koje vole smjelu crvenu, zna se – samopouzdane su i samouvjerene. I ne smeta im da su sve oči uprte u njih. Žene s crvenim usnama su također izuzetno strastvene i neće se libiti govoriti o temama koje ih veoma interesiraju.

….i još nešto važno.

Sjajne usne – modni detalj koji je savršen za svaku priliku, bilo da volite potpunu ekstravagantnost ili minimalni, ali upečatljiv make up.

Simbolično, za Dan žena,  ružem možeš pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama! Kako? Od prodaje posebnog seta, ruž Hydramatic plus kozmetička torbica za borbu protiv nasilja nad ženama, 100 % neto prihoda ide u Avonov fond za borbu protiv nasilja nad ženama. Cijena seta je 18,50 €.

Potraži novi Hydramatic Shine ruž u Avonovom katalogu po cijeni od 5,49 €.

Optimized by Optimole