Skip to content

Nogometaši Osijeka slavili u susretu 11. kola Supersport HNL-a protiv Rudeša, rezultatom 3:0

Utakmica 11. kola: Osijek – Rudeš 3:0 (Mierez 45+1, Fiolić 81, Nejašmić 90+5)

Tako to radi istinska legenda – privremeni trener Osječana Ivo Smoje! Emotivno do krajnjih granica

Boris Markuš

Rudeš – ‘Totalno drukčiji od drugih’?

Ove jesenske polusezone se tako poklopilo pa je Rudeš bila ekipa protiv koje su svi unaprijed upisali bodove. No, zbog poznatih turbulencija unutar nogometnog kluba Osijek trebalo se puno toga posložiti kako bi se stiglo do krajnjeg cilja i trobodnog napredovanja na tablici uspješnosti SuperSport HNL. Tko se jednom opeče, piri i na hladno. “Bijelo-Plavi” nisu propustili priliku da protiv “fenjeraša” osvoje nova tri boda. Smoji je susret 11. kola HNL-a bio debi na klupi Osijeka. Nije to bila laka tekma. Mogla se osjetiti ogromna nervoza, kao i strah od neuspjeha. Ipak, uz pobjedu je lakše podnijeti umor i sva opterećenja.

Čestitam svim igračima koji su bili na terenu i onima s klupe, a zahvala ide i našim navijačima. Na kraju je završilo uvjerljivo, nismo primili gol što smo sami sebi obećali pred utakmicu i to smo ispunili. Neki novi igrači koji su ušli u prvih 11 su ispunili očekivanja. Iznimno sam ponosan na cijelu momčad, dečki su me učinili sretnim i zadovoljnim, vjerujem i sve nas koji volimo Osijek, rekao je Smoje.

Rudeš zacementiran na dnu ljestvice

Da se ne lažemo, bez zamjetnog zaokreta, ovo nije kadar za prvu ligu.

Iako je bila preporuka građanima Osijeka da ne izlaze zbog onečišćenja zraka, na stadionu se ipak okupilo 4.222 gledatelja. 

Pozdrav s Opus Arene!