Skip to content

Nova Marla Resort kolekcija ukazuje na vrijednost sadašnjeg trenutka

Od pupoljka do zrele, rascvjetane ruže, tako je malo vremena za uživanje u slasti života. Baš kao u čovjeka, životni vijek jedne ruže prebrzo prolazi. Imajući to na umu, Marla u novoj kolekciji Resort 2023. podsjeća na prolaznost života i dragocjenost svakog trenutka

Marina Đarmati

O nama ovisi kome ćemo pokloniti svoje dragocjeno vrijeme koje “… neumitno teče, nestaje kao i rijeka koritom usputno dodirujući svoje obale kojim se više nikada ne vraća! “, koje prečesto opterećujemo, nebitnim ljudima i događajima. Poklonimo si samo lijepe misli, trenutke radosti i lijepa sjećanja, okružimo se ljudima – vitaminima koji nam drže duh vedrim i obasjavaju nas poput sunca. Svejedno je gdje ćemo bilježiti te lijepe trenutke – to može biti na obali mora, rijeke, jezera, vrtnoj, pool zabavi ili prostoru rooftop bara i loungea.

Zaljubljena u sve vrste ruža, Marla lansira kolekciju nadahnutu kraljicom cvijeća, kao nastavak proljetne kolekcije “U punom cvatu”. Ovaj put ruže su zaigrale na lepršavim topovima, multifunkcionalnim pareima, haljinama, suknjama, u zamamnom spoju Chantelle i Guipure čipki koje im daju dašak plemenitosti.

Nova Marla Resort kolekcija snimljena je na terasi Skin2Skin bara Zonar Zagreb koji je poslužio kao izvrsna kulisa za pamćenje.

Spoj asimetrije, koraljno crvene, raskošne čipke s uzorkom ruža i umjetnički oblikovanih volana, stopio se s arhitekturom ovog modernog ambijenta kao da mu oduvijek pripada.

Design, styling, makeup: Nives Stepinac Grgurić
Fotografija: Ratko Grgurić
Asistent: Adam Grgurić
Model: Tara O

Kolekcija je dostupna na: instagram@marla.com.hr i marla.com.hr.