Najukusniji Napoleon koji sam probala
Sastojci:
lisnato tijesto – 350 g (12,35 oz)
voda – 30 ml (1 tečna oz)
lisnato tijesto – 350 g (12,35 oz)
Veličina ladice 47 X 35 cm (18,5 x 14 in)
U PEĆNICI 180 °C (356 °F)/20 minuta
za kremu:
prašak za puding s okusom vanilije – 120 g (4,23 oz)
šećer – 120 g (4,23 oz)
mlijeko – 1 l (34 fl oz)
NA HLADNO 1 H
vrhnje za šlag – 250 ml (8,45 tečnih oz)
šećer u prahu – 100 g (3,5 oz)
konzervirane višnje – 70 g (2,47 oz)
U HLADNJAKU 25 minuta
listići badema – 50 g (1,76 oz)
U HLADNJAKU 2 H
šećer u prahu – 10 g (0,35 oz)
za kavu:
kava – 150 ml (5,07 tečnih oz)
mlijeko – 100 ml (3,4 fl oz)
karamela – 30 g (1 oz)
led – 100 g (3,5 oz)
vrhnje za šlag