Skip to content

Saznajte zašto je ISDIN zaštita od sunca savršen odabir za vas i vašu obitelj!

Najiščekivanije doba godine je napokon stiglo. Ljeto je sezona koju mnogi s nestrpljenjem iščekuju

Marina Đarmati

Sunčano vrijeme, topli vjetar i bezbrižni dani na plaži ili u prirodi stvaraju trenutke kojih ćete se rado prisjećati tijekom cijele godine. A kako bismo uživali u potpunoj ljepoti koju donosi ljeto, od iznimne je važnosti pravilno zaštititi kožu od štetnih UVA i UVB zraka, koje nose rizik od oštećenja kože.

Predstavljamo ISDIN – najprodavaniji španjolski dermatološki brend kojeg obožavaju farmaceuti, dermatolozi i brojne poznate osobe. Najprodavaniji i najnagrađivaniji proizvod za zaštitu kože lica – ISDIN Fusion Water SPF 50 i najšareniji proizvod za zaštitu kože od sunca za tijelo – ISDIN Hydrolotion SPF 50, pružit će vam savršenu zaštitu tijekom svih aktivnosti na suncu.

Izlaganje suncu bez odgovarajuće zaštite može rezultirati opeklinama, preuranjenim starenjem kože, hiperpigmentacijom i čak povećanim rizikom od razvoja raka kože. SPF (Sun Protection Factor) igra ključnu ulogu u zaštiti kože od štetnih sunčevih zraka, a odabir pravog proizvoda s odgovarajućim SPF-om je ključno za održavanje zdravlja kože.

Revolucionarna SPF zaštita

ISDIN Fusion Water SPF 50 je revolucionarni proizvod koji kombinira visoku razinu zaštite sa svilenkastom teksturom koja se brzo upija u kožu. Ova ultra-lagana formula pruža trenutačnu hidrataciju i osigurava mat završetak. Fusion Water SPF 50 štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UVA i UVB zrakama te pomaže u prevenciji fotostarenja. Ovaj proizvod je dermatološki testiran i pogodan za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

ISDIN Hydrolotion SPF 50 za tijelo, izvanredan je proizvod koji će, uz visoku zaštitu od sunca, koži pružiti hidrataciju i detoksikaciju. Proizvod ima dvije faze koje je potrebno dobro protresti, a formuliran je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i atopičnu kožu te je posebno formuliran za suhu i osjetljivu. Hydrolotion SPF 50 osigurava dugotrajnu hidrataciju, pruža nemastan osjećaj i apsorbira se brzo i jednostavno. Zahvaljujući hipoalergenom sastavu, ovaj proizvod je pogodan za sve članove obitelji (od 12. godine).

Oba proizvoda pružaju široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka te imaju vrlo visok SPF 50, osiguravajući vam maksimalnu sigurnost tijekom ljetnih aktivnosti. Bez obzira na to jeste li na plaži, u gradu ili na planinama, ovi proizvodi su vaša pouzdana zaštita od štetnih učinaka sunca.

Nemojte zanemariti važnost SPF-a i zaštitite svoju kožu od sunčevih zraka koje su prisutne tijekom cijele godine, a posebno tijekom ljeta. ISDIN je vaše ulaganje u zdravlje kože. Isprobajte i osigurajte sebi siguran i bezbrižan ljetni doživljaj s blistavom i zdravom kožom.