Skip to content

Tony Cetinski i Josipa Lisac na ljetnoj pozornici Novih dvora bana Jelačića

Čarobni perivoj dvorca u kojem je s obitelji živio ban Josip Jelačić, povijesno je blago u srcu grada Zaprešića. Sakriveno u zagrljaju višestoljetne šume, ovo jedinstveno imanje svakoga ljeta postaje posebno mjesto na kojem se stvaraju najljepše glazbene uspomene

Upravo ovdje dolazi do sinergije između povijesti, glazbe i uspomena putem ciklusa „Ban. Glazba. Uspomena.“. Organizatori su prepoznali vrijednost Novih dvora kao kulturne baštine i odlučili su povezati taj kontekst s glazbom i snažnim emocijama. Ciklus „Ban. Glazba. Uspomena.“ pruža jedinstvene koncertne doživljaje u povijesnom okruženju, spajajući iznimne glazbenike s obožavateljima koji žude za nezaboravnim i posebnim trenucima.

Ovogodišnji ciklus „Ban. Glazba. Uspomena.“ donosi dva spektakularna koncerta 30. lipnja i 1. srpnja koja su već izazvala veliko uzbuđenje među ljubiteljima glazbe, a još malo ulaznica dostupno je putem sustava Eventim.

Ciklus otvara glazbenik koji svojom glazbom već desetljećima oduševljava brojne generacije, u čijim stihovima mnogi prepoznaju svoje najiskrenije ljubavne priče i koji nas svojim glasom ostavlja bez riječi – Tony Cetinski. U njegovim omiljenim pjesmama “Blago onom tko te ima”, “Opet si pobijedila”, “Umirem 100 puta dnevno”, “Kad žena zavoli” te brojnim drugim uspješnicama na čarobnoj lokaciji Novih dvora publika će uživati u petak, 30. lipnja.

Subotnja glazbena večer na pozornicu ciklusa „Ban. Glazba. Uspomena.“ dovodi ikonu našeg vremena, glazbenicu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, koja inspirira i koja je svojom pjesmom, stilom i karakterom već desetljećima sinonim za originalnost – Josipu Lisac! Prepustite se umjetnosti pretočenoj u stihove ove jedinstvene glazbene dive u subotu, 1. srpnja na završnici ciklusa.

Podsjećamo da su do sada na ovoj jedinstvenoj ljetnoj pozornici pod zvjezdanim nebom nastupili Massimo, Vanna, Doris Dragović, Klapa Intrade i Tomislav Bralić te Sergej Ćetković, a prošle je godine, publici pristigloj iz cijele Europe, zapjevao svjetski poznati talijanski trio Il Volo.

Pridružite se ovom sjajnom glazbenom ciklusu na bajkovitoj lokaciji Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću i doživite jedinstveni spoj glazbe, neponovljiva ambijenta i jedinstvene energije koja prati glazbene večeri ciklusa „Ban. Glazba. Uspomena.“. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i njihovih ovlaštenih prodajnih mjesta.

Više o ciklusu možete potražiti ovdje.