Skip to content

“Ludim” Tare Thaller kao dio kompilacije Femme nouvelle vol 4

“Ludim” je treći singl svestrane glumice i pjevačice Tare Thaller koja je na glazbenu scenu hrabro zakoračila prošle godine

“Pjesma Ludim posebno mi je draga jer je proizašla iz nekih osobnih frustracija i vjerujem svima nama poznatom borbom kako sebe predstaviti svijetu. Je li dovoljno biti svoj ili se ipak od nas očekuje nešto vise? Moramo li stalno nositi masku?”, o inspiraciji iza pjesme otkrila je Tara.

Tara je na ovoj pjesmi ostvarila novu suradnju s mladim producentom Markom Mihaljevićem: “Na ovoj pjesmi radila sam s mladim producentom i glazbenikom Markom Mihaljevićem, koji je iznimno talentiran i skroman i bio mi je pravi užitak raditi s njim. Još uvijek pronalazim svoj “zvuk” ali mislim da sam na dobrom putu da ga nađem, pogotovo uz ovakvog producenta pored sebe.


Foto by Palma Poljaković

“Ludim” se nalazi na četvrtom izdanje nagradom Porin nagrađene kompilacije Femme nouvelle kojem je cilj promicanje ženskog kantautorstva:

Čast mi je što je pjesma izašla u sklopu Femme nouvelle, projekta koji promiče žensko kantautorstvo i što sam bila i društvu tako divnih mladih talentiranih žena.

Uz pjesmu stiže i lyric video koji potpisuje Ivan Oberan.

See also  Popularne pjesme iz 2021. na engleskom