Skip to content

Skechers inovacija: Slip-ins tenisice bez vezica za najlakše obuvanje dosad

Što dobijemo kad spojimo umjetnost, znanost i tehnologiju? Remek djela hrvatskih i svjetskih suvremenih umjetnika 20. stoljeća i revolucionarnu Skechers Hands free Slip-ins™ tenisicu, koja je predstavljena u Muzeju suvremene umjetnosti

Marina Đarmati

Izložba “Budućnosti” koja je u travnju otvorena u Muzeju suvremene umjetnosti nastoji osvijestiti važnost naše aktivne uloge u spašavanju vlastite budućnosti te propituje dva pogleda na budućnost; jedan koji se temelji na progresivnom napretku i razvoju i drugi koji napredak i rast vidi kao prijetnju planetu i svim živim bićima. Upravo je zato ova izložba bila logično mjesto za upoznavanje s tenisicom budućnosti.

Skechers Slip-ins™ tenisice omogućuju najlakše i najbrže obuvanje, bez saginjanja i bez korištenja ruku, zahvaljujući Skechers Hands Free Slip-ins™ tehnologiji. Dok ekskluzivni jastučić Heel Pillow™ i Air-Cooled Memory Foam® uložak jamče udobnost, tenisica drži stopalo sigurnim pri svakoj aktivnosti – s razlogom su ove tenisice oduševile i Snoop Dogga, globalno Skechers zaštitno lice.

U udobnost i lakoću obuvanja uvjerili su se i brojni poznati koji su prošetali jednim od najljepših zagrebačkih muzeja uz stručno vodstvo i zakoračili u budućnost u dva modela ovih tenisica: Ultra Flex 3.0 – Natural Step i Go Walk Flex.

Nakon posjeta izložbi, prisutne je zabavljao DJ Bizzo uz čiju su glazbu uživali na terasi Muzeja.

Ako ste umorni od saginjanja kako biste vezali tenisice, zakoračite u udobnost bez napora uz Skechers Hands Free Slip-ins™ koje možete pronaći na Skechers web stranici ili u ovlaštenim maloprodajnim trgovinama.

See also  Maštate o beauty tech uređajima? Foreo je pripremio atraktivne Black Friday popuste!