Skip to content

U Zagrebu održan Simpozij u povodu Međunarodnog dana higijene ruku povezan s infekcijama 2023. / FOTO, VIDEO

Simpozij
U POVODU OBILJEŽAVANJA MEĐUNARODNOG DANA HIGIJENE RUKU – DVANAESTOG HRVATSKOG SIMPOZIJA O INFEKCIJAMA POVEZANIMA SA ZDRAVSTVENOM SKRBI

U Zagrebu je, 5. svibnja održan Simpozij u povodu obilježavanja Međunarodnog dana higijene ruku – dvanaestog Hrvatskog simpozija o infekcijama povezanima sa zdravstvenom skrbi 2023. Simpozij je održan u Dvorani KRAŠ (Kraš auditorium)

Simpozij je uz podršku, pozdravom i zahvalom organizatorima i prisutnima otvorila pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo i glavna sestra KBC-a Zagreb Ana Ljubas, magistra sestrinstva.

Voditeljice simpozija su bile izv. prof. dr. sc. Zrinka Bošnjak, iz KBC-a Zagreb i prof. dr. sc. Ana Budimir, predstojnica Kliničkog zavoda za kliničku mikrobiologiju, prevenciju i kontrolu infekcija KBC-a Zagreb.

Na simpoziju, sa svojim predavanjima sudjelovali su značajni hrvatski znanstvenici i predavači iz različitih stručnih područja.

Kompletan Program možete pogledati OVDJE!

Organizatori:
HRVATSKI LIJEČNIČKI ZBOR
HRVATSKO DRUŠTVO ZA KLINIČKU MIKROBIOLOGIJU
SEKCIJA ZA PREVENCIJU I KONTROLU INFEKCIJA POVEZANIH SA ZDRAVSTVENOM SKRBI
KLINIČKI ZAVOD ZA KLINIČKU MIKROBIOLOGIJU, PREVENCIJU I KONTROLU INFEKCIJA KLINIČKOG BOLNIČKOG CENTRA ZAGREB
REFERENTNI CENTAR ZA BOLNIČKE INFEKCIJE MZRH

Možete pogledati uvodni dio predavanja izv. prof. dr. sc. Zrinke Bošnjak na Simpoziju u povodu obilježavanja Međunarodnog dana higijene ruku, 2023.

Možete pogledati 180 fotografija sa Simpozija 2023:

Pogledajte video Svjetske zdravstvene organizacije: Međunarodni dan higijene ruku 2023. – Ubrzajte akciju zajedno