Skip to content

Udruga Revolution Valpovo predstavlja 9th Reunited festival

9th Reunited festival
6., 7. i 8 srpnja 2023
Dvorac Prandauu Normann, Valpovo

Venina Markuš

S veseljem najavljujemo festival koji se održava već devetu godinu za redom u jednim od najvećih i najstarijih dvoraca u Slavoniji. Zacrtaj si u kalendaru 6., 7. i 8. srpnja i na tri dana osjeti avanturu koju pruža samo Reunited Festival. Više informacija uskoro!

Udruga mladih Revolution Valpovo
Udrugu Revolution osnovali su 2008. perspektivni mladi koji su odlučili ponuditi Valpovu kvalitetniji kulturni, sportski i glazbeni sadržaj te mladima pružiti podršku u kreativnom radu. Kroz svojih 13 godina rada Revolution nastoji pomoći lokalnoj zajednici kroz organiziranje različitih događaja (festivali, filmske projekcije,…) među kojima su najpoznatiji Reunited festival, Streetball Jam, DORF i razne izložbe mladih umjetnika.

Jedan od ciljeva jest poticanje uključivanja mladih na volontiranje kako bi se dodatno naglasile koristi aktivnog sudjelovanja i omogućavanje uvjeta za kreativno izražavanje i stvaralaštvo mladih. U prostorijama udruge održavane su i različite glazbene probe neafirmiranih bendova, projekcije, predavanja i radionice među kojima se ističu DJ radionice Revolt DJ’s i Revolt Youngstaz.

Udruga Revolution Valpovo predstavlja 9th Reunited festival