Skip to content

Inovativni noćni booster: Otkrijte snagu Lunar serumskog koncentrata

Morate priznati, danas je lakše nego ikad preobraziti umornu i dehidriranu kožu koja izgleda sivo u blistavu, svježu i sjajnu – i to uz pravilnu njegu kože lica

Marina Đarmati

Srećom, Skintegra je pravilnu njegu kože usavršila do detalja, a za kraj 2022. donose nam spas, možemo slobodno reći, u zadnji čas – Lunar Serum Concentrate. Ovaj je serum zapravo koncentrat za zaglađivanje i naprednu njegu dehidrirane kože sa znakovima starenja. Anti-age noćna njega za lice bez obzira na godine i tip kože? Say no more!

Nama Lunar Serum Concentrate zvuči savršeno za doček 2023. uz blistavu i zaglađenu kožu!

Koji sastojci krase ovaj pametni koncentrat?

Ovaj je moćan koncentrat formuliran s inovativnim peptidima (Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate) koji djeluju kao akceleratori prirodne stanične izmjene, snažnim čuvarima kože Palmitoyl tripeptide-1 i Palmitoyl tetrapeptide-7 peptidima, visokomolekularnom (1,5-2,0 mDa) i niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom (8-50 kDa), pantenolom, probiotičkim fermentima, aminokiselinama, glicerinom i madekasozidom (CICA).

Kome treba Lunar Serum Concentrate?

Ako je tvoja koža dehidrirana i umorna, primjećuješ na njoj prve znakove starenja ili želiš prevenirati iste te ako primjećuješ sitna začepljenja i suhe ljuskice – nema dvojbe! Lunar serumski koncentrat tvoj je novi topikalni saveznik!

Radi inovativnih peptida u svojem sastavu, koji sjajno stimuliraju kožu na staničnoj razini, tvoja će koža preko noći postati hidratizirana i zaglađena. Osim toga, peptidi preventivno djeluju protiv preuranjenih učinaka starenja kože, a sjajna su alternativa kiselinama i retinoidima jer potiču prirodne procese stanične obnove bez iritacije! Radi lagane i nekomedogene teksture, te poticanja prirodne deskvamacije kože, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate korigira i kožu sklonu nepravilnostima (začepljene pore) i suhe ljuskice, otkrivajući svježu, blistavu kožu već ujutro nakon izdašne večernje aplikacije.

Kako koristiti ovaj magični serum?

Zbog svojeg bogatog sastava Lunar serum koncentrat dovodi do sjajnije, ujednačenije i blistavije kože već jutro nakon korištenja u večernjoj rutini. To znači da je ovaj proizvod idealan booster – za posebne prigode ili za svakodnevno korištenje – kako god vama odgovara! Tekstura ovog serumskog koncentrata tekuća je, neljepljiva i prigodna za sve tipove kože, a proizvod se može koristiti ispod bilo koje kreme ili serumske emulzije prilagođene tipu i potrebama kože. Nekoliko kapljica poslužit će kao hidratantna baza za svakodnevnu njegu, a za WOW učinak ujutro proizvod je poželjno koristiti kao ampulu u nešto izdašnijoj količini.

See also  Inovativni BEAR uređaj za definiranje lica stigao u Hrvatsku

Ako vas čeka bitan događaj i želite zablistati (vjerujemo da nas sve očekuje barem nekoliko u narednom razdoblju!) Lunar serumski koncentrat koristite kao ampule nekoliko večeri prije eventa.

Više informacija o ovom opako dobrom koncentratu možete pronaći na Skintegra stranici – a do kraja tjedna te očekuje specijalnih 15% popusta uz kod LUNARSERUM15.