Skip to content

17. humanitarna aukcija umjetnina “IVO KOŠIR” u zaprešićkoj Vršilnici na Novim dvorima Jelačićevim, 8. prosinca

Sedamnaesta zaprešićka humanitarna aukcija umjetnina “IVO KOŠIR” održat će se u četvrtak, 8. prosinca 2022. godine, od 19 sati u Vršilnici na Jelačićevim Novim dvorima. Umjetnička djela mogu se pogledati jedan sat prije početka aukcije (od 18 sati)

Organizator humanitarne aukcije je Klub Zapreščana, suorganizator Turistička zajednica grada Zaprešića, a pod pokroviteljstvom Grada Zaprešića.

Tomislav Bezuh, predsjednik Kluba Zapreščana, iz predgovora kataloga aukcije:

Drage Zapreščanke i Zapreščani, dragi gosti,

i ove godine Klub Zpreščana organizirao je tradicionalnu, sedamnaestu po redu, humanitarnu aukciju umjetnina “Ivo Košir”. Umjetnička djela nastala su na 13. zaprešićkoj likovnoj koloniji “Matija Skurjeni”, koja je održana 13. lipnja 2022. godine na prostorima Sportskog ribolovnog društva “Šaran” Zaprešić, uz jezero Zajarki i donacijama umjetnika zaprešićkog kraja te im svima od srca zahvaljujemo.

Umjetnička djela mogu se pogledati u četvrtak, 8. prosinca 2022. godine, od 18 sati, na izložbi u Vršilnici u Novim dvorima u Zaprešiću, a nakon toga od 19 sati započinje humanitarna aukcija 32 umjetnička djela te aukcije iznenađenja.

Organizator humanitarne aukcije je Klub Zapreščana, a suorganizator Turistička zajednica grada Zaprešića, a pod pokroviteljstvom Grada Zaprešića.

Zahvaljujemo svima koji su na različite načine doprinijeli održavanju ove tradicionalne umjetničko-humanitarne manifestacije.

Nadamo se da će te se i ove godine odazvati i pomoći našim sugrađanima, prikupljena sredstva su namijenjena Udruzi Ivančica iz Zaprešića.

Radujemo se susretu s Vama!

Pogledajte KATALOG 17. humanitarne aukcije umjetnina IVO KOŠIR koja se održava u četvrtak, 8 prosinca 2022. godine u zaprešićkoj Vršilnici na Novim dvorima Jelačićevim OVDJE!

Pogledajte koje radove su stručni suradnici odabrali za aukciju, uz umjetnički dojam i kvalitetu djela procijenili su i koje bi se slike mogle bolje prodati, imajuću u vidu cilj aukcije. Slike će ovim redom iznositi Zaprešićke mažoretkinje uz komentar voditelja o autoru i radu:

17 humanitarna aukcija umjetnina IVO KOŠIR u zaprešićkoj Vršilnici na Novim dvorima Jelačićevim - 8 prosinca 2022