Skip to content

Kviz by Morana Zibar, Night of Faith and Devotion i izložba Zagreb u razglednici

Green River Festival udobno se smjestio uz obalu rijeke Save, kod Hendrixovog mosta i uz vjernog čuvara, solarnog soma Juru, najavljuje nova, ovotjedna događanja

U četvrtak od 18 do 19 sati pozivamo i velike i male na kreativnu radionicu ‘Plastic Fantastic’ by WooClay. Izrađivat ćemo tegle za cvijeće, ukrašavati ih i stvarati prava mala remek djela – reuse don’t abuse. Ponesite iskorištene veće plastične posude od deterdženata za pranje rublja ili omekšivača i budite kreativni.

U petak u 19 h, u suradnji s Muzejem grada Zagreba, otvaramo izložbu ZAGREB U RAZGLEDNICI. Uskočite u vremeplov, pogledajte na Green Riveru kako je poznato Gradsko kupalište na Savi izgledalo početkom prošlog stoljeća, a nakon toga zaplešite uz DJ-a iznenađenja.

Subota poslijepodne zna biti dosadna, ali ne i kod nas; stiže nam u 18 sati prava majstorica kvizova, Morana Zibar s Najzagrebačkijim Kvizom. Prihvati izazov i svrati, a Morana je pripremila pravi bunt štikleca, kojima će provjeriti tvoje znanje o našem gradu. Navečer vas očekuje prava plesna poslastica – JABUKA U GOSTIMA: NIGHT OF FAITH AND DEVOTION BY DJ FUKI.

najzagrebackiji-kviz-by-morana-zibar
Tomislav Jugkala photography
See also  Advent na Trgu bana Jelačića / Program!