Skip to content

Moćna sinergija: Bakuchiol i hijaluronska kiselina u središtu nove Nivea linije

Na terasi šarmantnog “A most unusual gardena” u retro izdanju NIVEAje medijskim predstavnicima i influencerima predstavila novu Cellular Expert Lift liniju

Marina Đarmati

Tako je naša redakcija uz hitove 80-ih imala priliku isprobati nove proizvode i pritom se dobro zabaviti. Kiša nije uspjela pokvariti raspoloženje, a dodatak zabavi bili su fliper aparat i šećerna vata koji su sve prisutne vratili u mladost. Anita Bogataj Melihen, senior brand manager za regiju Adriatic, objasnila je kome su namijenjeni novi proizvodi, koje su njihove prednosti te predstavila novog superheroja koji se krije u 3x jačem anti-age djelovanju NIVEA Cellular Expert Lift linije.

Svi bismo voljeli magično sačuvati mladolik izgled lica i uživati u njemu cijeli život. Priroda ima svoja pravila i s vremenom se ipak moramo pomiriti da se s godinama procesi obnavljanja kože značajno usporavaju te se proizvodnja kolagena smanjuje. Koža gubi prirodnu elastičnost, a time i sposobnost da zadrži “svoj oblik” što ima za posljedicu da konture lica postaju sve manje izražene, koža opuštenija, a bore sve dublje i izraženije.

Starenje je proces koji ne možemo spriječiti, ali ga možemo usporiti zahvaljujući inovativnoj formuli NIVEA Cellular Expert Lift proizvoda koji djeluju protiv znakova starenja kože na mjestima gdje su oni najvidljiviji. Samo četiri sata nakon upotrebe potiču stvaranje kolagena u stanicama i pomažu obnoviti čvrstoću kože. Istraživači u NIVEA laboratorijima otkrili su kako je moguće potaknuti kožu na prirodni proces obnove stanica. Na temelju najnovijih znanstvenih otkrića razvili su formulu za NIVEA Cellular Expert Lift proizvodeza njegu kože koji se baziraju na vrlo učinkovitoj kombinaciji čistog bakuchiola i dvije različite vrste hijaluronske kiseline. Bakuchiol, novi heroj anti-age njege za kožu stoljećima se koristi zbog ljekovitih svojstava. Ova biljna zamjena za retinol ima nevjerojatan učinak; zahvaljujući njemu NIVEA Cellular Expert Lift proizvodi za dnevnu i noćnu njegu potiču stvaranje kolagena za 48% u samo četiri sata nakon primjene te značajno poboljšavaju čvrstoću kože.

Upoznajete Nivea Cellular Expert Lift dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom 30 čija napredna formula kombinira djelovanje učinkovitih sastojaka protiv starenja koji djeluju na staničnoj razini i pomažu postići mlađi izgled kože. Ova učinkovita dnevna krema sadrži čisti bakuchiol koji samo četiri sata nakon primjene potiče stvaranje kolagena u stanicama i pomaže obnoviti čvrstoću kože. Istovremeno, formula je obogaćena mikro i makro hijaluronskom kiselinom koje su poznate po  hidratantnom i zaglađujućem učinku te pomažu u vidljivom smanjenju bora. Zahvaljujući faktoru 30, Nivea Cellular Expert Lift dnevna krema pomoći će vam u zaštiti kože od fotostarenja te staračkih pjega.

Probudite se s obnovljenom kožom i mlađim izgledom uz NIVEA Cellular Expert Lift noćnu kremu! Prepustite se moćnoj kremi koja djeluje već nakon 4 sata primjene! Čisti bakuchiol u kratkom će vremenu potaknuti stvaranje kolagena u vašim stanicama dok će istovremeno, formula obogaćena mikro i makro hijaluronskom kiselinom, poznatima po svom hidratantnom i zaglađujućem učinku, pomoći u vidljivom smanjenju dubokih bora.

Upotpunite svoju rutinu njege za kožu mladolikog izgleda uz NIVEA Cellular Expert Lift Sculpting sheet masku za lice. Kao i NIVEA Cellular Expert Lift dnevna i noćna krema, sadrži čisti bakuchiol koji 4 sata nakon upotrebe potiče stvaranje kolagena u stanicama i pomaže obnoviti čvrstoću kože. Preoblikujte konture svoga lica kontinuiranom upotrebom i učinite vašu kožu vidljivo elastičnijom. Za još bolji efekt krioterapije stavite masku prije upotrebe 10 minuta u hladnjak.