Skip to content

Zanosan pogled: Avon donosi hit maskare za odvažan volumen trepavica

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna

Marina Đarmati

Ljeto je vrijeme kada smo najaktivniji – od jutra, dnevnih obveza u vrelom gradu, večernjih izlazaka, pa sve do uživanja na bazenima ili obalama rijeka i mora. Baš takvi topli dani zahtijevaju pouzdane make-up saveznike koji će s nama ići kroz sve aktivnosti, a naročito nam je potrebna moćna maskara koja nas neće iznevjeriti ni u gradu, ni na odmoru. 

Znajući da nam je potrebno da se opustimo, zaboravimo na ogledalce i ne razmišljamo o korekciji maskare, Avon nam je predstavio nove Ultra Volume maskare – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno ljeto.

Stvorena za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje cijeli dan, Ultra Volume maskara obogaćena je prilagodljivom formulom s uljem marule, koja ističe i njeguje trepavice. Dok volumen otporan na toplinu, pa čak i plivanje pruža Ultra Volume vodootporna maskara koja sadrži ekstrakt bambusa i s nama će izdržati svaki ljetni izazov. Obje maskare dostupne su u dvije nijanse – Blackest Black i Brown Black.

Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prianja uz trepavice, kako bi istaknula volumen od korijena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice. 

Istaknut volumen s ultra izraženim trepavicama je definitivno obavezan ovog ljeta i zato su Ultra Volume maskare neizostavni dio naše kozmetičke torbice ovog kolovoza.Nove Ultra Volume maskare dostupne su po cijeni od 55,90 kn u Avonovom katalogu.

See also  Naša Marina Đarmati diplomirala u poslovnoj školi Experta