Skip to content

Dani magije, piratske bitke i avanture Divljeg Zapada kao uvertira za sezonu

Fun Park Biograd će od srpnja radit svaki dan i uz vožnje na atrakcijama ponuditi šarolik tematski program

Vesna Mitar

S početkom  srpnja i sezone Fun Park Biograd krenuti će sa šarolikim tematskim partijima, atrakcije će ubaciti u punu ljetnu brzinu, a park će raditi svaki dan! Zato svakako, ukoliko ste tip za prave ljetne pustolovine zaputite se prema najvećem tematskom parku na ovim prostorima u odličan ljetni provod

U Fun Parku Biograd možete skakati iz pustolovine u pustolovinu, a ponude zabava na atrakcijama ima za sve ukuse i uzraste. Od onih adrenalinskih koji će vas dobro zarotirati, do onih sa ugodnim tematskim vožnjama. Tu su i atrakcije i za najmanje posjetitelje, a sve se to nadopunjava zabavnim programima.

U pravu ljetnu sezonu Fun Park Biograd ulazi sa magijom!

02. i 03.07.2022. MAGIC DAYS

Ljetni dani magije ući će u Fun park Biograd i uz mnoštvo pustolovina na atrakcijama dovesti  magic show sa puno trikova. Uz magičan show atrakcije parka prebaciti će vas u razna razdoblja i dobru zabavu. Od onih adrenalinskih asova tornada, big blue-a brzinca, svemirskog rollera Aliena, do ležernijih vožnji po prekrasnim krajolicima Divljeg zapada ili Jurskog carstva. Tu je i mnoštvo video igara u najvećoj gaming zoni u Hrvatskoj i naravno virtualno putovanje XD Dark Rideom.  Nakon Funny iznenađenja i veselog pjenjaka uz najbolje hitove u goste Fun parka Biograd dolazi mađioničar Rico koji će vas uvući u svijet magije i najboljih trikova.  Približite se velikoj pozornici i osjetite čari magije, a na kraju se sudjelujte i na tomboli. Jer tko zna možda uz dobro raspoloženje i magične doživljaje kući ponesete i koji poklon paket!

17.30 sati Funny – slikanje

18.30 sati – pjena

19.00 sati – animacija na štulama

20.00 sati _ magic show by Rico

21.00 sat – tombola

Nakon dana magije, zabava kreće na uzburkana piratska mora, idealnu destinaciju za dobro ljetno osvježenje i odličan provod!

9. i 10.7.2022. Pirates party

More zove i vrijeme je da skupite posadu i krenete u najzabavnije bitke na obali jer u Fun Park Biograd dolazi strašna gusarska ekipa! Pripremite posadu i pravac u piratski zaljev, gdje vas čekaju piratski brodovi dobro naoružani prskajućim topovima. Zaplovite najzabavnijim zaljevom na Jadranu i dobro zašpricajte svoje protivnike

Ova zarazna atrakcija nasmijati će vas do suza i dobro osvježiti. I nisu samo topovi sa brodova, koji vas mogu dobro zaliti u opasnom Piratskom zaljevu. Tu su još dvije vanjske pucačke zone i ekipa koja dolazi sa Bumper Boatsa, okruglih čamčića naoružanima sa dobro dometnim topićima. Nakon osvježavajućih bitaka u Piratskom zaljevu, krenite u kuću straha. Ona će vas odmah „smrznuti“, jer vas tu čekaju sakriveni zombie pirati, koji vas žele dobro zastrašiti. Lako ćete je prepoznati, jer je krasi najveća mrtvačka glava sa nožem na Jadranu!. Naravno sve atrakcije raditi će punom parom, pa ukoliko vam još nije dosta osvježenja spustite se u bazen Atlantisom! I dobro ljuljajući piratski brod pružit će vam nezaboravno iskustvo vožnje nemirnim gusarskim valovitim morem. Već na samom ulazu nabacite smiješak za dobre fotke sa gusarima a potom slijedi piratski ples u zabavnom pjena partiju i natjecanja u obaranju ruke u 4 kategorije. Ni mame ni tate neće biti pošteđeni dobre piratske zabave koja će uključiti sve generacije! 

17.30 sati  Funny i gusari veseli doček sa slikanjem

18.30 sati  piratski pjena party

19.30  natjecanja u obaranju ruke  za djevojčice, dječake, mame i tate

20.30  slikanje sa gusarima

21.00 tombola

Sa veselih piratskih mora zabava se seli na kopno-točnije u prerije koje su također pune zabavnih avantura!

16.-18.7.2022. Wild Wild West

U goste Fun Parka Biograd dolaze veseli kauboji i donose odličan provod! Uz country glazbu i dobru zabavu krenite u avanture Divljeg zapada. Wild west pogon Fun Parka Biograd kao i sve ostale atrakcije ponudit će odličnu zabavu. Za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Na Divlji Zapad vozi i Western Express-mali vlak koji vozi po zahtjevnom terenu i prolazi tunelom kojeg su izgradili vrijedni rudari. Pronađite svoje mjesto u vagonu i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni hrabriji zavoje mogu savladati i Mine train coasterom. Vožnje će se još dodatno začiniti indijanskim i kaubojskim natjecanjima te odličnim country pjena partijem! Ako želite iskusiti onu „divlju stranu parka“ i biti dio prave western atmosfere ovaj vikend je pun pogodak za nezaboravan provod!

17.30 sati Funny i kauboji

18.30 sati country pjena party

19.30 sati natjecanje u jahanju bika

21.00 tombola

Kako temperature rastu tako raste i zabava u Fun Parku Biograd.  Popodnevni sati idealni su da se malo razgibate, dobro nasmijete i prepustite se zabavi. A one koji su rođeni u ovom ljetnom periodu sigurno će razveseliti i posebni rođendanski partiji na najzabavnijem mjestu na Jadranu uz lude vožnje, igre i rođendansku tortu! Osvježenje potražite u tematskim barovima, a ponudu jela i pića u piratskom restoranu! Tu su još najbolje opremljena gaming dvorana, XD Dark Ride 7D virtualno kino i hrpa igračaka, suvenira i poklona u Škrinji sa blagom-atraktivnoj suvenirnici!

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme

Link: https://www.facebook.com/funparkbiograd