Skip to content

U Velikom Potočecu kod Križevaca održan umjetničko-ekološki skup / FOTO

U Velikom Potočecu na periferiji Križevaca, u Lovačkom domu “Golub” održan umjetničko-ekološki skup s ciljem zaštite divljih životinja i prirode i promicanjem ekološke svijesti i dr.

Najzastupljeni među sudionicima skupa bili su likovni umjetnici koji su imali prigodu i uživo pakazati način nastajanja umjetničke slike, a djelo su donirali lovačkom društvu u svrhu zaštite divljih životinja i prirode te podizanja svijesti o važnosti ekologije. Skupu su prisustvovali i predstavnici sindikata Hrvatske i drugi djelatnici iz područja ekologije i zaštite prirode. Sudionici ovoga umjetničko-ekološkoga skupa, uz formalni razgovor, imali su prigodu i za neformalno druženje te kušanje gastro delicija, kao i za posjet nekoj od 7 spektakularnih tradicionalnih moto utrka za ‘Nagradu Križevaca 2022’, koje su se uprvo taj dan održavale u Križevcima.

Sudjelovali su: Mladen Palić, Ivan Majdak, Brigita Vitez, Anđelko Brkić, Toni Karuza, Kristinka Klarić, Stjepan Katić, Mate Turić, Zvonko Bendelja, Mirko Matešić, dr. Zorica Majnarić, Ivka Kajganić. Ana Budija, Renata Katić, Katarina Sinjeri, Zdenko Grbolja, Marijana Šatrak, Ines Jelen.

Možete pogledati 100 foto!