Skip to content

Konstrakta nastupa u Tvornici kulture; dugoočekivani koncert napokon u Zagrebu

Talentirana umjetnica, koja je postala regionalna senzacija nakon nastupa na Eurosongu održati će svoj koncert u Zagrebu

Ivana Delač

25. lipnja u Tvornici kulture očekuje nas veliki spektakl ove glazbene zvijezde koja dolazi u Tvornicu sa svojim bandom Zemlja gruva. Iznimna kantautorica posljednje četiri godine nastupa samostalno iako je zapravo Konstrakta od samih početaka vezana za Zemlju gruva gdje je bila vodeći vokal. Na koncert u Zagreb ona dolazi upravo sa ovim glazbenim sastavom.

Popularnost Ane Đurić Konstrakte od pobjede na Beoviziji ne jenjeva. Nakon sjajnog plasmana na Euroviziji gdje je završila na visokom petom mjestu s velikim brojem glasova europske publike nije niti čudo da je zagrebačka publika toliko željno iščekuje.

U posljednje vrijeme upravo ona je mnogima omiljena glazbenica, koja gotovo svakodnevno puni medijske stupce, pa uopće ne sumnjamo da će napuniti i Tvornicu kulture dvadeset i petog lipnja.Publiku očekuje glazbeno scenski spektakl, a ulaznice za koncert Konstrakte u Tvornici kulture mogu se od danas pronaći u sustavu Entria.

Konstrakta (foto Kosta Kosta Đuraković)
Konstrakta (foto Kosta Kosta Đuraković)
See also  "Mozart u vrtu" u Atriju Klovićevih dvora