Skip to content

Svečano otvorenje 17. Sajma lova, ribolova i turizma SALORI 2022. i 24. Sajma automobila i prateće industrije MOTOMOBIL 2022.

Sajmove je na Pampasu svečano otvorila ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU Nataša Tramišak

Boris Markuš

Dvije sajamske priredbe, izvrsno se nadopunjuju, te sadržajno i programski predstavljaju zaokruženu cjelinu – tako da je 17. SALORI i 24. MOTOMOBIL – sajam druženja i zabave, gastronomije te harmonije s prirodom

Izlagače i goste pozdravili su zamjenik osječko-baranjskog župana Josip Miletić, saborski zastupnik Goran Ivanović, direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović, te predsjednik Hrvatskog sportsko-ribolovnog saveza Vladimir Sever i dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Zlatko Stolnik.

Stotinu domaćih i inozemnih izlagača iz Slovačke, Slovenije, Mađarske i Srbije potvrđuju kako su Salori i Motomobil sajmovi prerasli u najveću i najznačajniju priredbu lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma u Hrvatskoj – poručio je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić na otvorenju 17. Sajma lova, ribolova i turizma SALORI te 24. Motomobil sajma automobila, motora i prateće industrije.

Organizator je Osječki sajam d.o.o. uz organizacijsku pomoć Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije, Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza i HŠRS Osječko-baranjske županije. Predstavljanje turističkih mogućnosti regije, autohtonog gastro i etno sadržaja, odvija se u suradnji s TZ Grada Osijeka. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvima Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

VIDEO: Svečano otvorenje 17. Sajma lova, ribolova i turizma SALORI 2022. i 24. Sajma automobila i prateće industrije MOTOMOBIL 2022.