Skip to content

The Gentleman najavljuje veliki koncert u Tvornici kulture 21. travnja

Album „Hide & Seek“ kojeg su domaći glazbeni kritičari svrstali među najbolja ostvarenja prošle godine i koji se našao na samom vrhu top lista najboljih albuma napokon će doživjeti i svoju koncertnu promociju

Nakon 4 nominacije za nagradu Rock & Off i nominacije za Večernjakovu ružu u kategoriji novog lica godine, The Gentleman će se 21. travnja predstaviti publici u velikom pogonu Tvornice kulture

Glazba The Gentlemana vodi nas u svijet različitih glazbenih priča i donosi nam originalan i iznimno zanimljiv opus hrvatskog autora fascinantne vokalne izražajnosti.

The Gentleman je svojom pojavom na hrvatskoj glazbenoj sceni od samog početka dao naslutiti da će donijeti nešto vrlo osebujno, autentično i originalno, a s druge strane njegov izražajni opus pun je emocija, bez obzira radi li se o sviranju gitare, saksofona, klavira ili samo o pjevanju. Njegov autorski rad, smisao za kompoziciju, aranžman, a posebno tekstovi njegovih pjesama, odmiču ga od hrvatskog mainstrama, čime on zapravo započinje novu i još sadržajniju priču koju samo glazba može ispričati.

U Tvornici kulture The Gentleman će nastupiti uz pratnju svog impozantnog 13-članog benda, a gošća koncerta je Lana Janjanin, jazz skladateljica, pijanistica i pjevačica s kojom je surađivao na albumu „Hide & Seek“.

Ulaznice za koncert The Gentlemana u Tvornici kulture 21. travnja mogu se kupiti putem sustava Entrio.hr.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.