Skip to content

Posjetili smo dm beauty break i uživali u kozmetičkoj raspsodiji!

U impozantnom Francuskom paviljonu održan je drugi dm beauty break na kojem je dm predstavio nove trendove u svijetu ljepote, kao i nove brendove koji će obogatiti dm-ove police diljem Hrvatske

Marina Đarmati

Ovoj večeri, kojom je dm slavio ljepotu nadahnutu umjetnošću, pridružili su se mediji i influenceri, koji su među prvima mogli isprobati i nove brendove Lumene, Cléa i Daytox za cjelovitu njegu kože. 

Na dugo očekivanom drugom dm beauty breaku, predstavili smo s partnerima, odabrane nove brendove i iznimno tražene proizvode dm marki koji prate proljetne i ljetne trendove te svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom pobuđuju velik interes naših kupaca. Vjerujemo da će novi brendovi i proizvodi iz svijeta ljepote koji su od sada dostupni u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu izazvati jednako oduševljenje“, istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Večer u Francuskom paviljonu bila je inspirirana umjetnošću pa su se tu našli i brojni beauty i art sadržaji poput kutka za slikanje na platnu, te kutaka u kojima su dm beauty savjetnice, educirani djelatnici dm-a, savjetovali o pravilnom odabiru i nanošenju make-upa. Tako su gošće, među kojima su bile i Renata Sopek, Josipa Pavičić, Jelena Perić, Đurđica Vorkapić i Nabilah Harron, osim savjetovanja, imale priliku i testirati proizvode Cléa čija se moć krije u njegujućem magarećem mlijeku. Također, tu su bili proizvodi iz finske linije Lumene u kojoj je pohranjen dašak arktičke izvorske vode, kao i njemački, 100% veganski skincare brend Daytox. 

Uzvanici su ujedno mogli saznati više o dm markama trend IT UP i s-he, a u kutku posvećenom prirodnoj kozmetici alverde odabrati vlastiti balzam za usne. U ovaj ambijent odlično se uklopio i make up brend Milani čija je osnivačica profesorica likovne umjetnosti, te brendovi Olival, K18 i L’Oreal koji su predstavili svoje beauty proizvode.

Kao podsjetnik na ovo prekrasno druženje, svi su se mogli fotografirati u posebno dizajniranim kornerima te sa sobom ponijeti umjetnički uradak koji su izradili pod vodstvom akademske slikarice Dore Šitum.