Skip to content

Goran Vlaović s partnerom otvorio ekskluzivni wellness; na otvorenje došli bivši sportaši i missice

Nova spa oaza u centru Zagreba okupila poznata imena iz svijeta sporta, ljepote i businessa

Ivana Delač

Bivši nogometaši, nekadašnji reprezentativac Goran Vlaović i Zoran Sedlar otvorili su ekskluzivnu wellness oazu u sklopu hotela Sheraton u Zagrebu. Dugogodišnje prijateljstvo rezultiralo je poslovnom suradnjom u kojoj će sudjelovati i supruge  Ivana Mišura Vlaović, nekadašnja Miss Universe Hrvatske  i Anita Sedlar.Health Club TT Exclusive novouređeni je prostor koji se prostire na ukupno 800 m2 i nosi titulu najdugovječnijeg ekskluzivnog centra wellnessa i fitnessa s čak 28 godina poslovanja.

U moderno opremljenom prostoru može se pronaći mnoštvo programa opuštanja uma i tijela, poput detoksikacije u saunama; finskoj sauni sa kromoterapijom i turskoj parnoj kupelji sa posebnim ugođajem “zvjezdanog neba” te bio sauni. U sklopu wellnessa nalazi se spa oaza i relax zona, bazen pod staklenim krovom, suvremeno uređena teretana po najvišim standardima, sunčalište i otvorena terasa na krovu hotela. Health Club TT Exclusive nudi sve vrste masaža (klasične, medicinske, švedske, tajlandske, masaže vrućim kamenjem koje izvodi visokoeducirano tajlandsko osoblje s bogatim iskustvom) i kozmetički salon koji pruža sve vrste kozmetičkih usluga za lice i tijelo uz korištenje Elemis proizvoda. Ovaj jedinstveni dijagnostički centar pruža nutricionističko savjetovalište za pravilni plan treninga i prehrane.

”Nadamo se da će naši budući korisnici prepoznati bogatu ponudu health cluba i jednostavno uživati u svim blagodatima korištenja wellnessa” , rekli su Ivana i Goran Vlaović.

Ova mirna spa zona idealna je za ljubitelje luksuznog lifestylea čemu su svjedočile i bivše misice Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina kao i bivši nogometaši Mario Stanić sa suprugom Draganom, Boris Živković, Vjekoslav Škrinjar i Miroslav Bičanić. Svečanom otvorenju prisustvovali su i  Davor Garić te Hrvoje Balent s djevojkom.

Fotografije s djevojčicom Zoran Sedlar je dozvolio za objavu
FOTO: Boris Mataković / PR Health Club TT Exclusive

mala retrospektiva
Tko će postati Miss Universe Hrvatske 2022? Upoznajte sve finalistice!
Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske 2022, održati ...21st May 2022
Mišo Kovač - Ljetna noć
Mišo Kovač - Ljetna noćAlbum: Jači od vjetraTekst: Bratislav Zlatanović, Slobod...13th May 2022