Skip to content

Skincare uređaj koji će vam pružiti osjećaj topline u zimskim danima

Uživate u opuštajućoj skincare rutini i osjećaju topline? Beauty rutina najbolji je način da razmazite kožu, a uz termoterapiju moći ćete uživati i u najhladnijim danima

Marina Đarmati

UFO 2, revolucionarni gadget brenda FOREO u samo dvije minute pruža intenzivni tretman lica i pretvara nanošenje maski u luksuzno spa iskustvo. Radi vrhunske tehnologije i maski inspiriranih korejskom njegom, uređaj predstavlja odličnu investiciju u ljepotu i zdravlje kože. Nakon tretmana je koža vidljivo nahranjena i obnovljena zahvaljujući kombinaciji T- sonic pulsacija, termoterapije i terapije LED svjetlima.

FOREO UFO 2 se koristi uz UFO maske koje će zadovoljiti sve potrebe vaše kože. Posebno vam preporučujemo najnoviju Farm To Face kolekciju.

Jedna od maski iz kolekcije je Manuka Honey, prava zimska poslastica čiji je glavni sastojak blagotvorni manuka med s Novog Zelanda. Zahvaljujući tome, savršen je odabir za zaštitu kože od vjetra i kiše te dubinsku njegu u zimskim mjesecima. Nakon ovog nježnog tretmana vaš će ten jednostavno zablistati!FOREO UFO 2 i maske za lice su dostupni na DouglasMartimexFABUspot i Sancta Domenica prodajnim mjestima i webshopu.

FOREO UFO 2
See also  Za kraj ljeta počastite kožu moćnim tretmanom u udobnosti doma