Sjajna Radojka Šverko oduševila Ljetnu pozornicu iznimnim nastupom

Nakon gotovo deset godina izbivanja, Radojka Šverko veličanstvenim koncertom vratila se na veliku Ljetnu pozornicu

U gotovo trosatnom druženju s opatijskom publikom, Radojka je izvela najveće hitove svoje karijere, s naglaskom na čakavski opus po kojem je poznata u ovome kraju.

  • Iznimno mi je drago vratiti se u Opatiju, grad za koji me vežu prekrasne uspomene, kako profesionalne tako i privatne. Vjerujem da će i ovo druženje s Opatijcima i njihovim gostima svima ostati u lijepom sjećanju, izjavila je Radojka. Iako je koncert bio najavljen za dan ranije najavljena nevera i kiša pomaknula je koncert, no to nije spriječilo brojne obožavatelje ove iznimne vokalistice koja je na sceni prisutna više od pola stoljeća da uživa u sjajnom nastupu.

Izvrstan dojam ostavio je i sjajni band pojačan gudačima, koji je vodio njezin dugogodišnji suradnik Vladimir Babin koji ej s Radojkom i posložio repertoar koji je otvoren evergreenom ‘Kud plovi ovaj broj’ koji je lani imao svoj 50. rođendan od objavljivanja, ali zbog korona situacije nije bio primjereno obilježen. Koncert je završio ovacijama, a publika ljetnu s mislima na iznimni glazbeni događaj.