Spojen je Pelješki most

Svi mediji su izvijestili kako je spojen Pelješki most. Ovo je vrlo velika stvar za Hrvatsku. Plenkoviću ide ocjena petica za izgradnju Pelješkog mosta, jer se za njegovu izgradnju zaista založio i potrudio i evo Plenkoviću, hvala ti za ovaj most koji nam je zaista svima potreban

Također veliko hvala i kineskim graditeljima koji su ga u ovako rekordnom vremenu izgradili. Posebno je to dobro za Neretvane, Pelješčane, Korčulane i Dubrovčane. A i svima nama ostalima će sad biti puno lakše doći dolje na jug.

Evo veselim se da kad Pelješki most bude otvoren u potpunosti putovanju na Orebić preko ovog impresivnog mosta. Gledam ove fotografije na internetskim stranicama gdje su uvaženi fotografi i novinari snimili Pelješki most osvijetljen u noći. A i vatromet u čast spajanja Pelješkog mosta je bio lijep.

Plenković se lijepo sredio za ovu progodu. Uz njega su bili ovi njegovi iz Vlade, uz predsjednika Hrvatskoga sabora Jandrokovića, ministar financija Zdravko Marić, Tomo Medved, Nikolina Brnjac, Nataša Tramišak, Oleg Butković i drugi.

Zoran Milanović nije bio pozvan na spajanje Pelješkog mosta, jer je podsjetimo prije govorio protiv mosta. Veleposlanica Kine prenijela je čestitke i pozdrave premijera Lia koji je bio na gradilištu u Brijesti. Pelješki most je kreirao neraskidivu vezu Hrvatske i Kine. Plenković je izjavio da je Hrvatska spojena i istaknuo da je ovaj projekt izgradnje Pelješkog mosta bio san mnogih generacija.

Zagreb, 29.7.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩