Mrkva i batina

Na naš Jadran stižu nam Englezi željni zabave koji će nam proširiti Delta soj. Našim političarima se živo fućka kao i neodgovornim građanima koji se ne žele cijepiti

Narančasti smo, a prijeti nam da postanemo crveni. U pojedinim podružnicama ima zaposlenika koji se ne žele cijepiti i urlaju kako Covid ne postoji i za sve one koji su se cijepili govore da su glupi. A ti zaposlenici koji se nisu cijepili kišu drugim zaposlenicima namjerno iza leđa dok hodaju okolo njih i ne nose maske u zatvorenim prostorima iako nacionalni stožer govori da se maske i dalje moraju nositi u zatvorenim prostorima.

Ti necijepljeni zaposlenici koji rade u pojedinim podružnicama su vrlo neodgovorni i oni su zapravo bioubojice. Još malo i zatvorit će nam turističku sezonu. I dok u Holdingovim podružnicama pojedini zaposlenici zajedno s referentima zaštite na radu namjerno krše epidemiološke mjere na Jadranu se organiziraju partyji i okupljanja. S jedne strane imamo pandemiju Covida dok s druge strane imamo nerazumnost primitivnog i zaostalog hrvatskog naroda. Englezi već šalabajzaju Hrvatskom i šire nam Covid i to ovaj Delta Covid, a naši političari to sve dopuštaju. Cjepiva ima ali nerazumni građani se ne žele cijepiti. Bliži nam se Oluja, Alka i blagdan Velike Gospe, a nakon toga slijedi nagli rast bolesnih. Bolnice će opet biti pune. A zašto kad se razbole ovi koji se ne žele cijepiti zašto im bolnice ne bi naplatile liječenje od Covida? Svima ovima koji se ne žele cijepiti kad pokupe Covid i kad završe u bolnici na liječenju pa neka ondaplate liječenje, jer ti svi koji se ne žele cijepiti, a dobili su Covid su opterećenje za zdravstveni sustav i evo neka plate onda liječenje, jer se nisu htjeli cijepiti.

U ovoj državi treba uvesti sistem mrkve i batine, a dok se ne uvede takav sistem i dalje će vladati ovakva anarhija. Epidemiologe nitko u Hrvatskoj ne sluša, jer su Hrvati neuki i neobrazovani, ali kad Hrvatu uvedeš mrkvu i batinu onda bu to bilo sve dobro. Ma lijepa naša Hrvatska.

Zagreb, 21.7.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩