Skip to content

Antivakserizam

Antivakseri su necivilizirano za vrijeme izravnog prijenosa nasrnuli na predsjedničku palaču i napali zgradu televizije na Cipru, izvijestio je Jutarnji list

Zar je ovo normalno ovako divljački pod krinkom navodne borbe za slobodu ljudskih prava ovako nasilno divljati? Antivakserima se ništa ne može dokazati, oni i dalje nikoga ne slušaju ni znanstvenike ni liječnike ni političare. Antivakseri su u svom divljaštvu zapalili automobile zaposlenika televizije koji su bili parkirani ispred zgrade televizije.

Tko su antivakseri i tko stoji iza njih i zašto se kad se netko ne slaže s njihovim razmišljanjima i stavovima ovako divljački počinju ponašati? Jesu li antivakseri ljudi koji uz paniku šire mržnju, netoleranciju i pokušavaju li nasilnički nametnuti svoja neargumentirana i nerealna razmišljanja i stavove? Nije li kult antivakserizma zapravo kult anarhije? Izgleda da se ipak pod antivskserizmom krije pokušaj opasne anarhije koju svjetske vlade i svjetski vođe trebaju pod hitno spriječiti da ne dođe do još gorih nemira.

Zagreb, 19.7.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩

See also  Godišnji odmor u Remetincu