Skip to content

Odmor od nerada

Danas je u Gradskoj skupštini bilo vazda veselo. HDZ-ovci su napali nadobudnog Tomu, jer je skresao plaće ovim, svim pročelnicima neradnicima. To su bili strahi

Ovog puta Tomislavu Tomaševiću dajem čistu peticu, jer je skresao ovim pročelnicima one njihove ogromne plaće koje su grabili, a da ama baš ništa nisu radili. Gradonačelniče Tomo, na ovome ti svaka čast da si im skresao plaće.

HDZ-ovci su onda divljali i govorili mu da je to populizam. Baš mi je drago da je Tomo zrokao ove neradnike pročelnike. Kao što rekoh i Tomi ću davati pluseve i minuseve i jedinice i petice kao što ocjenjujem i Plenkovića i Milanovića

Uglavnom Tomo ih je ovog puta dobro sredio. USKOK i dalje vršlja, ali nikako da pokuca na vrata onoj, plavokosoj Bandićevoj pratilji koja se je naslikavala na novom izboru za miss Universe. Ta žena je stvarno vrlo prosta, nekulturna, neotesana i ima zaista đon obraz. I ona bi trebala odgovarati, jer svi znaju da se uspaničila kad se dogodio onaj cirkus i kad su Bandića vozali po cijelom gradu umjesto da ga odvezu odmah u najbližu bolnicu, da se plavokosa pratilja nije uspaničila i da tada nju nisu štitili Bandićevi prijatelji, Bandića bi na vrijeme Hitna pomoć odvezla i ostao bi vjerojatno živ. Kakve sve sumnjive i upitnog morala mediji naslikavaju i kome sve ne daju medijsku pažnju.

S druge strane danas je raspušten Sabor i ti neradnici saborski zastupnici idu na zaluženi odmor od nerada. Saborski zastupnik koji je pošteno zaslužio svoju plaću i godišnji odmor je saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj, a ovo drugo je sve niš koristi.

Zagreb, 15.7.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩