Skip to content

Pogledajte kako jedna od najzgodnijih pjevačica roni, vozi jet ski, radi akrobacije na motoru

Kada Tena radi novi spot onda znamo da će tu biti puno akcije. Ova zagrebačka pjevačica već nas je razmazila dobrim spotovima, no ovaj put u svoj filmski scenarij ubacila je prave ljetne vratolomije

Dorijan Elezović

Tena je snimila ljetni singl #Taj i kvarnersku rivijeru iskoristila kao savršenu kulisu za ovaj vatreni video broj.

Crikvenica, Krk i Jadranovo sjajno su se uklopili u ovu plesnu priču, a osim puno plesnih ritmova, ova je pjevačica pokazala i kako vlada jet ski-jem, kako roni ali i kako se snalazi kada treba izvoditi akrobacije na motoru.

Pjesma je to koja govori o ljetnoj ljubavi, ali ne bilo kojoj, već baš Teninoj. „Slikovito sam opisala ono što se prije dvadeset godina događalo na Monty’s dog beach u Crikvenici. Danas je to jedna od najljepših plaža na Jadranu, a onda je bila početak jednog poznanstva. Toliko dugo poznajem svojeg današnjeg dečka, no tek smo nedavno zajedno zakoračili u život. I sama sam iznenađena ironijom života ali nije li sjajno kada možete ekranizirati vlastitu priču?“, govori Tena kojoj je tekst za pjesmu napisala sjajna Kristina Kovač, dok je za aranžman i finalizaciju pjesme bio zadužen Zvonimir Dusper Dus.

U video spotu pojavljuje se i više atraktivnih plesačica. Scenarij je osmislila sama Tena, a režiju spota za pjesmu #Taj potpisuje mladi i talentirani Matija Škalić.

Ovu zahtjevnu produkciju podržao je i Freixenet Hrvatska te djevojke iz modne kuće Royal Bride, a spot ima i poseban značaj za Tenu jer se u njemu pojavljuju i njoj drage osobe iz privatnog života, između ostalog i njezin novi dečko kojeg je upoznala upravo na jednoj od lokacija snimanja.

Pogledajte spot. Oduševit će vas!

FOTO: PR foto

See also  Nakon devet godina braka razvode se Dino i Nives Drpić