Skip to content

Svi su umočeni

U ovoj državi stvarno ne treba nikog hvaliti. Evo to ti je samostalna država Hrvatska. Stipe Latković devastira obalu, a Zoran Milanović, Stjepan Mesić i Ivo Josipović su uz njega, a po ovome i cijeli vladajući državni vrh

Svi su umočeni. Kod tog Latkovića je bio zaposlen i Milanovićev sin. I onda čemu da se mi nadamo? Neće biti bolje. Evo ti Peđo Grbine, ti toliko lupaš po HDZ-u, a sad evo ti u ovo su umočeni i ovi svi tvoji SDP-ovci.

Evo to je ono što mi svi hrvatski građani znamo da ste vi i iz HDZ-a i iz SDP-a svi jednaki i da zajedno jedete iz iste kopanje. Festival devastacije i dalje traje. Hrvatski građani prosvjeduju, a kukavica Stipe Latković se sakrio.

S jedne strane se govori o klimatskim promjenama, a s druge strane Stipe Latković, Stjepan Mesić, Ivo Josipović i Zoran Milanović devastiraju hrvatsku obalu. Ovo je zastrašujuće. Treba raspisati prijevremene izbore. Ovo je propast i sramota.

Pitam se do kada može ovaj hrvatski narod trpjeti ove moralno upitne ljude na vlasti? Ovo je sve vrlo zabrinjavajuće. Postoje li neke sankcije za ovakvu devastaciju i može li Latković biti kažnjen? Ma treba smijeniti cijeli državni vrh, ali i kompletno pravosuđe.

See also  Sonja Barbir posjetila vinariju Miličić na Pelješcu