Srušilo se sve

Naši dečki su izgubili utakmicu, jaka Španjolska je pobijedila, međutim to je sport i važno je sudjelovati. Drugi put će biti bolje

Evo čak je i Tomašević dao izjavu. Vidi se iz aviona da je to namješteni članak. Uglavnom, Tomaševića koji se vraćao s gledanja utakmice i to na biciklu u Kranjčevićevoj je baš evo slučajno susreo neki novinar, pa su tako pročavrljali o utakmici, Tomašević je onda izjavio da mu je žao da su naši izgubili, a onda je uz put spomenuo kako se sad manje vozi biciklom zbog obaveza. I tako, gradonačelnik i novinar čavrljaju o utakmici, jer je to aktualno i to u Kranjčevićevoj u kojoj ima puno kanti za smeće kao i u obližnjoj Badalićevoj. Inače, Kranjčevićeva nakon što su je pet puta razbijali i kao rekonstruirali za vrijeme ljetnih žega zna vonjati po kanalizaciji, ali evo to gradonačelnik Tomašević ne osjeti.

Mali zeleni koji su zasjeli u Poglavarstvo kažu da oni ne mogu sve riješiti kaj je Bandić uništio u dvadeset godina svoje vladavine. I tako, opet je sve isto.

Na Trgu su i dalje nahrmbani oni štandovi koji nagrđuju Trg i od kojih se ni ne vidi spomenik banu Jelačiću. Salmonela vrišti na vrućini hrvatskih proizvoda koji se pacaju na vrelom suncu smrdljive nazovi metropole. Birtijaši i prodavači navijačkih suvenira također dube na vrelini sunca.

Vrelo ljeto je tek počelo. Ovih dana se ruši i tvornica Kamensko, tamošnji stanovnici obližnjih zgrada se trzaju na zvukove rušenja, jer se još sjećaju nedavnog potresa. Na mjestu Kamenskog će niknuti luksuzni stanovi.

I tako, od promjena se dogodilo jedino to što su u Poglavarstvo zasjeli novi i to Mali zeleni kako bi zapošljavali svoje i kako bi se i oni sad obogatili. Sjaši Murta i dođe Kurta.