Pohlepa i glupost

Ovih dana se u medijima sve više može čuti kako razmišljaju nagrađivati one koji se ne žele cijepiti pa im ponuditi nagrade da se cijepe

Dobro je rekao Plenković da ne misli nikome davati nikakve nagrade, a naročito ovima koji uopće nisu svjesni da bolest zaista postoji, a poručio je onima koji ne vjeruju da pogledaju što izvještavaju strani mediji o Covidu.

Mene samo zanima kakve bi se to nagrade davale ovim antivakserima koji se ne žele cijepiti? Jel možda novčane i da to opet ne bi išlo iz naših džepova poreznih obveznika. I tko bi dijelio te nagrade? Vlada, Sabor, Krizni stožer, tko? Ovo je sve luđe i luđe. A kako to da nisu onda podijelili nagrade svima onima koji su se cijepili?

Evo Plenković je postavio pitanje, a što je s ljudima koji su se odmah cijepili? Plenkoviću, za ovo od mene imaš čistu peticu. Ovo si dobro rekao. Plenković je također pitao i ovo medije: “Pa što ćemo potkupljivati ljude?”

A Capak je pak davao izjavu da oni u Krapinsko zagorskoj županiji već imaju spremne nagrade za one antivaksere koje će nagovoriti da se cijepe. Pa Capak je prošvikal. On bi nagrađivao onakve antivaksere koji su bacali na prosvjedu na kojem su urlali da Covid ne postoji na Trgu bana Jelačića boce s vodom na vozilo Hitne pomoći i sad takvim antivakserima koji šire virus Capak bi davao nagrade.

Koji jad i koja bijeda. Umjesto da se uvedu kazne za antivaksere i za sve one koji se ne žele cijepiti Capak bi ih još i nagrađivao.

Pa da, ovo je Hrvatska u kojoj se nagrađuju sva devijantna ponašanja, a evo Capak želi nagraditi i ove antivsksere bioubojice koji urlaju da Covid ne postoji i namjerno šire virus.

Evo u Hrvatskoj se nagrađuju i antivakseri bioubojice koji se još mogu i u svojoj pohlepi čak i potkupiti i to cjepivom samo kako bi dobili nagradu.

Ma lijepa naša Hrvatska.

Zagreb, 29.6.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩