U glamuroznom ozračju predstavljena Hippy Garden parfemska linija koju ćete odmah poželjeti

Nedavno je u Esplanade hotelu duge tradicije, vrhunskog dizajna  i stila održana ekskluzivna promocija limitirane serije „EGO“ – za duh dušu i tijelo! Spektakularan parfem, ulje za tijelo i vino Port of Grimalda ujedinjeni su u zajedničku priču modne kuće Hippy Garden

Marina Đarmati

Hippy Garden je oduvijek više od modnog brenda. To je prije svega način stvaranja inovativne i talentirane umjetnice Đurđice Vorkapić koja je opet pomaknula granice mode u spiritualno.

Glamuroznoj bočici boje zlata i senzualnim notama novog mirisa nisu odoljeli ni: Vanna,  Borna Kotromanić, Tončica Čeljuska, Perica Bukić, Josipa Pavičić, Sanja Agić,  Lana Pavić, Ivana Paradžiković, Ana Miščević, Borko Perić, Đurđica Orepić i Ivica Matošević.

Kompozicija ženskog mirisa EGO  otvara se privlačnim notama poput poslastice za žene na bazi slatkih akorda “šećerne vate” i mirisa grožđa sorte Isabella, ipak mnogo mističniji i senzualniji. U početku snažan i intenzivan, razvija se u mekan i nježan ukras egzotične zavodnice stvarajući delikatni veo mirisa koji se razvija kroz sate. U ovako elegantno dekoriranom prostoru suvremenog ozračja i udobnosti  najvišeg stupnja i posvećenosti detaljima,  prezentacija Hippy Gardena podigla je granice na višu spiritualnu razinu.