V.B.Z. predstavlja “Sedam laži” – napet triler britanske autorice Elizabeth Kay

Roman Sedam laži uzbudljivo je štivo o zamršenom i toksičnom ženskom prijateljstvu, mračnoj opsesiji i svemu onome što riskiramo izgubiti u ime ljubavi…

Jane i Marnie bile su nerazdvojne od svojih osnovnoškolskih dana. Iako fizički različite, imale su mnogo toga zajedničkog i dijelile su sve, pa i najintimnije tajne. Kasnije su se obje udale za zgodne i ambiciozne muškarce. Ali Jane nikad nije rekla Marnie jednu važnu stvar: da ne podnosi njezina bogatog i sebeljubivog muža Charlesa. Štoviše, od samog početka bio joj je odbojan, preglasan, samodopadan i egocentričan. A da je Jane bila iskrena – da nije izrekla svoju prvu laž, jednu od sedam laži, kada ju je Marnie pitala sviđa li joj se Charles – možda bi suprug njezine najbolje prijateljice još uvijek bio živ. Ovo je Janeina ispovijest, njezina prilika da priopći istinu. No pitanje je: može li joj se vjerovati?

Britanska autorica Elizabeth Kay počela je karijeru kao asistentica u izdavačkoj kući Penguin Random House. Trenutačno je ondje zaposlena kao viša urednica, a istodobno je odlučila ozbiljnije se posvetiti svojoj spisateljskoj karijeri. Pisanjem priča bavi se još od djetinjstva, a „Sedam laži“ (2020.) njezin je prvi roman koji je postigao velik komercijalni uspjeh u Velikoj Britaniji, gdje je bio i jedan od najzapaženijih prvijenaca 2020. godine. Trenutačno radi na svome drugom romanu.

Cijena: 99 kuna / Prevoditeljica: Ana Knežević

“Novo lice britanskog noira.“
Evening Standard

“Ovaj roman trebate pročitati. Tako uznemirujuće.”
Lesley Kara, Sunday Times bestseler – The Rumour

V.B.Z. d.o.o.
OIB: 35632925066
Velikopoljska 12
10010 Zagreb, Hrvatska
Web narudžbe: +385 51 324 015
Email: webshop@vbz.hr