Miki epidemiolog, sindikati, svinjske polovice, Marica Hrdalo i nadobudni Tomo

Naš Milanović ode u epidemiologe. Izjavio je za Vijesti Nove TV da svi koji su se cijepili ne trebaju nositi maske, dok epidemiolozi govore drugačije

Nives Puhalo

I dok naš lijepi Miki klepa li ga klepa i s maskom i bez nje, gospon Vilim Ribič je blebnul da bi trebali plaćati članarinu za sindikate i oni siromaki radnici kaj nisu njegovi članovi. A zakaj? Pa ti predstavnici sindikata u nekim podružnicama ama baš nikaj nisu učinili za radnike, neki od njih se čak zalažu da se nekim radnicima još smanji i tako vrlo nizak koeficijent. Inače, predstavnici sindikata dobro žive na račun članarina svojih naivnih članova i svi znamo da predstavnike svih sindikata štiti Zakon o radu od svakog otkaza. I tak, Sever i Ribič klepeću isto bez veze. Ti sindikalisti su zaboravili da mi više ne živimo u socijalizmu kad su predstavnici sindikata i sindikalisti bili ipak od neke koristi jer su dijelili ćurke i svinjske polovice, a sad na žalost mi živimo i to samo u predziđu divljeg kapitalizma gdje na žalost ne dobivamo ni ćurke ni svinjske polovice, a današnji sindikati nisu ama baš za ništa.

I tak, kaj da vam još pripovedam, a nikaj trenutno. Ovih dana baš i nema nekih prevelikih škandala u lijepoj nam našoj i naši politički Pokemoni su se nešto primirili pred izbore i putuju po lijepoj našoj i podržavaju svoje stranačke kandidate. Vlada prava žabokrečina.

I tak, baš si nekaj mislim, u socijalizmu ste imali vi svi koji se još sjećate Maricu Hrdalo kaj je pripovedala o lijepom tadašnjem svagdanu, a sad vi svi lijepi i pametni moji koji ovo čitate imate mene koja vam se ovako malo javim a imate i lijepog Zokija Mikija. I imamo svi jedni druge, imamo lijepog Zokija, lijepog Plenkija, a kad prođu ovi namješteni izbori za gradonačelnika kako sada stvari stoje imat ćemo i nadobudnog Tomu kijemu bi ovo gradonačelničko mjesto bilo i prvo pravo radno mjesto, a onda će izgleda svima biti kud koji mili moji.

Ma neka nam je onda dragi Bog na pomoći. Ma imamo Hrvatsku. A sada vas sve pozdravljam s Mehunkinim pozdravom, već ga znate. Pusa. Bok.

Zagreb, 5.5.2021.
🎩🎻🎩

aa

3 U 1 #EBO TE LED

3 U 1 #EBO TE LED

Akademija Art28/10/2021

Komedija “3u1 (*ebo te led)” je, dramaturški gledano, sastavljena od 10 parminutnih scenskih događaja, zasebnih cjelina, duhovitih, smiješnih i prepoznatljivih…