Uzbudljiv miris koji će obilježiti prve (pro)ljetne dane: Betty Barclay Pure Sun

Sunčeve zrake na koži, lagani povjetarac i tirkizno more, užareno sunce i beskrajna zlatna pješčana plaža… To je Betty Barclay Pure Sun – intenzivni miris kojim ćete uroniti u ljetne ljepote. Kao proširenje uspješnog Betty Barclay Pure Style, i Betty Barclay Pure Sun zrači samopouzdanom ženstvenošću i senzualnošću, ovaj put nadahnutom posebnim omiljenim mjestom: ljeto – sunce – plaža

Marina Đarmati

Mirisi Betty Barclay zrače ženstvenošću i ženskim stavom prema životu – i pružaju ženi priliku da u bilo kojem trenutku podcrta upravo one aspekte svoje osobnosti koje bi u tom trenutku željela iskusiti. Ako volite Betty Barclay Pure Sun, volite miris kreme za sunčanje na koži i pijesak pod nogama. Ne možete se zasititi šarenih, intenzivnih boja i osjećaja trnaca koji prolaze kroz vas kada vas zagrijavaju sunčeve zrake – ti su doživljaji ujedinjeni u novom mirisu Betty Barclay Pure Sun.

Ženstvene, nježne mirisne note svoje prethodnice Betty Barclay Pure Style dopunjuju Betty Barclay Pure Sun svježim intenzitetom ljeta i tako stvaraju pravo mirisno iskustvo. Dijamantna orhideja, magnolija i pustinjsko zlato otvaraju svjež i aromatičan uvod u miris. Srž je zadivljujuća kreacija cvijeta lotosa, nerolija i rijetkog ružičastog cvijeta jabuke – jedinstveni mirisni koktel koji otkriva zanosnu senzualnost i vibrirajuću toplinu. Benzoin, sandalovina i drvo hinoki daju mekoj podlozi dubinu i skladno zaokružuju kompoziciju. Betty Barclay Pure Sun podsjeća na duge, nezaboravne ljetne dane – i budi čežnju za njima u nama. Još jedan razlog za bezbrižni ljetni osjećaj veganski su sastojci.

Dizajn ambalaže Betty Barclay Pure Sun doista konkurira ljetnom sjaju: intenzivan, žuto-ružičasti prijelaz boja na boci i sklopivoj kutiji podsjeća na prekrasan izlazak sunca i potiče nas da sanjamo o vedrom, toplom jutru na plaži. Ženstvena i asimetrična silueta boce naglašava razigranu, spontanu draž njezina aromatičnog sadržaja. Prvi je put na stražnju stranu sklopive kutije postavljen veganski pečat radi lakše i sigurne orijentacije.

Betty Barclay Pure Sun bit će dostupan u drogerijama dm i Müller od ožujka 2021.

aa

Ciklus akvarela Duška Šibla

Ciklus akvarela Duška Šibla

Akademija Art04/03/2021

Od živahnosti do bjesomučnosti, od skrivenih lica do maski, od sretnih do gotovo praznih, ispražnjenih lica, od jednostavne geste do…