Skip to content
Izvjesni Mladen Vinković iz Ravnateljstva civilne zaštite za RTL Direkt je izvalio da kad oni preuzmu kuhanje u područjima pogođenim potresom da više neće jesti oni koji to ne zaslužuju

Izvjesni Mladen Vinković iz Ravnateljstva civilne zaštite za RTL Direkt je izvalio da kad oni preuzmu kuhanje u područjima pogođenim potresom da više neće jesti oni koji to ne zaslužuju. Taj je izgleda Plenkovićev brojač krvih zrnaca. Tko to na pogođenim područjima ne zaslužuje dobiti po njemu hranu? Neka pojasni. Tko Srbi, Hrvati, volonteri koji pomažu? Evo takve ljude postavljaju i zapošljavaju ovi iz Plenkovićeve Vlade. Ma blago majci. Pa mi Hrvati zbog ovakvih kretena stvarno ispadamo kretenskim narodom. Pa taj primitivac bi sudio je li a došao je pomagati. Em primitivno izgleda em primitivno govori. Pa taj je mediokritet i taj ne zaslužuje da ga se uopće i spominje i intervjuira, međutim svaka čast novinarima da s druge strane pokažu kakvih sve ima moralnih nakaza koje nas okružuju.

Čitam ovo što je objavio Index i gledam u ovo iznakaženo od zla lice tog nečovjeka. Pa kakve to kretene Plenković zajedno s Tomom Medvedom stavlja u Ravnateljstvo civilne zaštite? Nenormalni ljudi su i dalje na pozicijama, potres nije nimalo izmijenio ljude i s tim potresom su neki izgleda postali još više zli i samo dodatno potvrdili svoje iskonsko zlo. I dok se tlo i dalje trese ovakvi mediokriteti i dalje se dovlače i stavlja ih se čak i u ravnateljstva civilne zaštite.

Mi smo stvarno društvo sudnjeg dana. Prazno doba praznih ljudi.

Zagreb, 7.1.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩

PROČITAJTE VIŠE – Tip iz civilne zaštite: Kad preuzmemo kuhanje, više neće jesti oni koji ne zaslužuju

Tags: