Aplikacija za prodaju

Poštovana Vlado, imam za sve vas jednu veliku zamolbu a ona glasi: “Molim vas, stavite jednu aplikaciju za prodaju naše države. Prodajte nas Austrijancima i Nijemcima.”

Evo to je moja zamolba. Možda se netko od njih smiluje pa nas ipak kupi. Pupovac mrnjauče ispred pravoslavne crkve u Zagrebu i govori kako trebamo postati jača država, pa trebamo ovo, pa trebamo ono. Samo što se ne rasplače onako kako samo to on zna. Trideset godina nerada je otkrio dragi Bog putem ovog potresa. Danas je isto ruknulo i to po 5 stupnjeva po Richteru i opet su popadale cigle u Zagrebu. Bandić je samo čestitao pravoslavni Božić. Inače na uglu Savske i Vukovarske se nalazi ona zgrada koju još čini mi se ali nisam sigurna nazivaju i “mornarskom” i kako je oštećena ovim dvama potresima ona njezina velika konstrukcija se rasklimala i prijeti svako malo da će pasti. To je prijavljeno našem gradonačelniku pajdi Bandiću i Plenkoviću i njihovim institucijama koje vrhunski ne rade svoj posao. Međutim oni su rekli da to nije važno pa eto ponovno svjedočimo totalnoj nebrizi za Zagreb.

Inače sad se Plenković naljutio i govori da smo mi svi koji ukazujemo na devijacije ovog društva zapravo rušitelji ove države. Eh sad, možda da se povučemo u sebe i prešutno ipak složimo s njim i pustimo ga neka i dalje upravlja kao i do sad s ovom slučajnom državom. Možda ako budemo dobri i ako mu više nećemo proturječiti sve si mislim da će nam se onda ipak smilovati i možda ipak naredi informatičarima da stave na mapu Hrvatske tu aplikaciju za prodaju naše države nekom ipak sposobnijem od sebe. I zato sad pokušajmo zašutjeti svi mi koji se ne slažemo s odgojem našeg velikog vođe i budimo poslušna a ne zločesta djeca jer ipak je aplikacija prodaje ove države neki spas. Pa evo budimo dobri i nadajmo se aplikaciji za prodaju, pa možda nam se netko i smiluje pa nas jadnike i kupi.

Zagreb, 6.1.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩

Hrvatska glumica Petra Kurtela na Instagram Storyju upozorila je građane na oštećenu zgradu koja se nalazi na križanju Vukovarske i Savske ulice u Zagrebu

Ako će itko od vas imati potrebu prolaziti križanjem Vukovarske i Savske ulice, izbjegavajte dio koji je ograđen, pređite cestu. Naime, zgrada je oštećena još u ožujku i betonska konstrukcija na vrhu zgrade od 140+ tona betona je popustila. Dodatnim potresima stanje se pogoršalo. Većina ljudi prolazi ovom cestom pa nije svjesna opasnosti. Nije ‘fake news’ jer se mi nalazimo u toj zgradi. Budući da od ožujka nitko nije skinuo konstrukciju koja je opasna po ljudske živote, nama stanarima preostaje da pokušavamo na ovaj način – napisala je Petra u objavi.

Pročitajte više: KONSTRUKCIJA OPASNA PO ŽIVOT (Odabrala: N.P.)

Volunteers, Search, Application, Hands, Help, Helper
Gerd Altmann • Freiburg/Deutschland • Pixabay
Stock, Iphone, Business, Mobile, Phone, Communication
pixabay.com