Skip to content

Testiranje na Covid-19 u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo

Uzimanje uzoraka provodi se po principu DRIVE-IN ispred montažnog objekta u dvorištu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Rockefellerova 2, svakog radnog dana od 7.30 – 9.30 sati te subotom od 8.00 – 10.00 sati.

Objekt za testiranje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo smješten je na prvom kolnom ulazu desno nakon ulaska u Rockefellerovu ulicu (vidjeti sliku)

  • Osobe koje dolaze automobilom trebaju stati ispred rampe i pričekati ulaz. Nakon ulaska potrebno je parkirati automobil ispod šatora te ugasiti vozilo. Osobe trebaju ostati u automobilu.
  • Osobe koje dolaze pješke trebaju potražiti kolni ulaz i šator kod zgrade u Rockefellerovoj 2 u Zagrebu.

Na testiranje je potrebno doći s MASKOM.

Testiranje se provodi na temelju uputnice liječnika obiteljske medicine, epidemiologa ili uputnice liječnika specijaliste te se tada ne plaća. Termin testiranja ovisi o datumu za koji je nalaz potreban. Osobe koje imaju uputnicu za testiranje se naručuju preko e-maila: covid@hzjz.hr

Osobe koje nemaju uputnicu, mogu obaviti testiranje na osobni zahtjev uz plaćanje. U tom se slučaju mogu naručiti putem online aplikacije za naručivanje. U slučaju testiranja na osobni zahtjev, preporuča se plaćanje unaprijed Internet bankarstvom ili uplatnicom.

Na testiranje je potrebno doći sa isprintanom potvrdom o naručivanju ako ste se naručili preko aplikacije ili s popunjenim obrascem kojega možete preuzeti na poveznici.

Više informacija potražite na poveznici