Skip to content

Jedan poljubac, dva muškarca i tri života koji su zajedno isprepleteni

L. J. Shen: Kradljivac poljubaca

U samo pet godina od kada je objavila svoj prvi roman „Tyed“ L. J. Shen postala je  jedna od najpopularnijih autorica suvremenih romantičnih romana diljem svijeta. Njezinim ljubavnim intrigama, zapletima i neodoljivim romansama nisu odoljeli milijuni čitatelja koji s velikim nestrpljenjem iščekuju svaki novi naslov. 

Do sada je napisala 16 romana, a svaki je odmah po objavljivanju dospio je na prva mjesta ljestvica čitanosti časopisa Washington Posta i USA Todaya. Isti uspjeh postigao je i njezin prvi roman preveden na hrvatski jezik „Kradljivac poljubaca“, u prijevodu Ivane Šojat. Na poznatoj stranici Goodreads, koju prate milijuni čitatelja, knjiga „Kradljivac poljubaca“ ima visoku ocjenu 4,1 od maksimalnih 5. Osim visokih ocjena, ovaj naslov bio je nominiran u kategoriji za najbolji ljubavni roman 2019. godine prema odabiru čitatelja Goodreadsa. „Kradljivac poljubaca“ može se pohvaliti da je bio drugi najprodavaniji roman na stranicama Amazona i drugi najtraženiji među korisnicima Kindle uređaja.

Kažu da se za prvi poljubac treba izboriti i zaslužiti ga. U ovoj ljubavnoj priči postoji jedan poljubac, dva muškarca i tri života koji su zajedno isprepleteni.

RADNJA:

Francescu Rossi odgajali su strogo i tradicionalno. Cijeli je svoj život živjela u zlatnom kavezu. Jedino u što je bila sigurna jest da će se udati za Angela Bandinija, nasljednika jedne od najmoćnijih obitelji čikaškog Sindikata podzemlja. Ona i Angelo poznaju se cijeli život i vole se već dugo. No prvi joj je poljubac ukrao maskirani vrag ispod crnoga čikaškog neba, senator Wolfe Keaton. On je nemilosrdan, snažan, ambiciozan i šarmantan kad mu to odgovara, a nadasve je poznat kao nepopravljivi ženskar. Francesci se srušio svijet kada je bila primorana zaručiti se za Wolfea umjesto za Angela, jer je Wolfe ucijenio Francescina oca njegovim grijesima kako bi ga prisilio da mu ona postane supruga. Francesca ostaje zaglavljena između budućnosti koju je zamislila i sadašnjosti koja joj je nepodnošljiva. Njezino se srce raspuknulo na dva dijela i krvarilo za dvojicu suparnika koji su se za njega borili do gorkoga kraja.

Video poruka autorice:

Marko Hadjur

Posjet grupe novinara iz Zagreba Buzetu
Istra uvijek pruža neka neotkrivena blaga. Andrea Laković, direktorice TZ grada Buzeta i …
MIK 2022. Karin Kuljanić izvodi pobjedničku pjesmu na finalnoj večeri u Rijeci
Pobjednica ovogodišnjeg Festivala Melodije Istre i Kvarnera je Karin Kuljanić s kompozicijom …
Drugi dan festivala Zagreb Classic
Drugi dan festivala Zagreb Classic – Alfi Kabiljo: "Moji mjuzikli #2". Nastupili …
Književnik Pero Pavlović primljen za dopisnog člana HAZU-a u BiH
Odlukom Skupštine Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Bosni i Hercegovini od …
Suptilne minijature Anite Kunić
U kontinuitetu slikarskih aktivnosti Anite Kunić izdvaja se ciklus ulja/akrila na platnu …
Novih sedam vrhunskih dana na MDF-u, stiže i Olja Savičević Ivančević, Urban…
Ponedjeljak u Šibeniku donosi nekoliko poslastica iz svijeta kulture već od samog …
MIRIS LJETA – izložba Stjepana Katića u Galeriji kvART (Westgate) VIDEO
Izložba Stjepana Katića MIRIS LJETA može se pogledati u Galeriji kvART (Westgate) …
INSPIRATIVNI MASTERCLASSEVI PONTA LOPUD FESTIVALA NA NAJLJEPŠIM OTOČKIM LOKACIJAMA
Četvrtog dana Ponta Lopud festivala održana su tri masterclassa za sudionike svih …