Jedan poljubac, dva muškarca i tri života koji su zajedno isprepleteni

L. J. Shen: Kradljivac poljubaca

U samo pet godina od kada je objavila svoj prvi roman „Tyed“ L. J. Shen postala je  jedna od najpopularnijih autorica suvremenih romantičnih romana diljem svijeta. Njezinim ljubavnim intrigama, zapletima i neodoljivim romansama nisu odoljeli milijuni čitatelja koji s velikim nestrpljenjem iščekuju svaki novi naslov. 

Do sada je napisala 16 romana, a svaki je odmah po objavljivanju dospio je na prva mjesta ljestvica čitanosti časopisa Washington Posta i USA Todaya. Isti uspjeh postigao je i njezin prvi roman preveden na hrvatski jezik „Kradljivac poljubaca“, u prijevodu Ivane Šojat. Na poznatoj stranici Goodreads, koju prate milijuni čitatelja, knjiga „Kradljivac poljubaca“ ima visoku ocjenu 4,1 od maksimalnih 5. Osim visokih ocjena, ovaj naslov bio je nominiran u kategoriji za najbolji ljubavni roman 2019. godine prema odabiru čitatelja Goodreadsa. „Kradljivac poljubaca“ može se pohvaliti da je bio drugi najprodavaniji roman na stranicama Amazona i drugi najtraženiji među korisnicima Kindle uređaja.

Kažu da se za prvi poljubac treba izboriti i zaslužiti ga. U ovoj ljubavnoj priči postoji jedan poljubac, dva muškarca i tri života koji su zajedno isprepleteni.

RADNJA:

Francescu Rossi odgajali su strogo i tradicionalno. Cijeli je svoj život živjela u zlatnom kavezu. Jedino u što je bila sigurna jest da će se udati za Angela Bandinija, nasljednika jedne od najmoćnijih obitelji čikaškog Sindikata podzemlja. Ona i Angelo poznaju se cijeli život i vole se već dugo. No prvi joj je poljubac ukrao maskirani vrag ispod crnoga čikaškog neba, senator Wolfe Keaton. On je nemilosrdan, snažan, ambiciozan i šarmantan kad mu to odgovara, a nadasve je poznat kao nepopravljivi ženskar. Francesci se srušio svijet kada je bila primorana zaručiti se za Wolfea umjesto za Angela, jer je Wolfe ucijenio Francescina oca njegovim grijesima kako bi ga prisilio da mu ona postane supruga. Francesca ostaje zaglavljena između budućnosti koju je zamislila i sadašnjosti koja joj je nepodnošljiva. Njezino se srce raspuknulo na dva dijela i krvarilo za dvojicu suparnika koji su se za njega borili do gorkoga kraja.

Video poruka autorice:

Marko Hadjur

KNJIGA IZABRANIH PUTOPISA – OSMA KNJIGA IZABRANIH DJELA TOMISLAVA MARIJANA BILOSNIĆA
Iz tiska je izišla Knjiga putopisa, osma, pretposljednja knjiga Izabranih djela Tomislava …
CRO Race pedaliranje kreće u utorak 28. rujna iz Osijeka
Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race, od 28. rujna do 3. …
Braća Sinković dobrano se ‘pofajtali’ u skifu na Dravi u Osijeku
Utrkama “Iktus Challengea” u samcima i dvojcima bez kormilara obogaćena je tradicionalna …
Funkcionalna i moderna: Deichmann kolekcija koju ćemo nositi ove jeseni!
U ambijentu popularnog Bustan bara Deichmann je na prvi dan jeseni predstavio …
Pijanistica Mia Pečnik potvrdila svoju virtuoznost / 46. SGJ
Nakon sjajnog početka Samoborske glazbene jeseni uz Festivalski komorni orkestar i izvedbu …
Molekularni biolog Gordan Lauc / NU 2
Gost Aleksandra Stankovića bio je molekularni biolog Gordan Lauc. Zašto se uz …
VK “Iktus”; IKTUS CHALLENGE – MIHOLJSKA REGATA
S radošću pozivamo naše sugrađane kao i sve ljubitelje veslanja na druženje …