Skip to content

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 31.12.2013

hrsutra31

U većini kopnenih krajeva prevladavat će oblačno, u noći i ujutro uz mjestimice malo kiše, u gorju snijega, a navečer i u novogodišnjoj noći se očekuje djelomično razvedravanje

Na Jadranu i u području uz njega djelomice ili pretežno sunčano, a u novogodišnjoj noći na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana očekuje se porast naoblake. Vjetar većinom slab sjeveroistočni, poslijepodne i u noći jugoistočni. Na Jadranu u noći i ujutro umjerena, na sjevernom dijelu mjestimice i jaka, a zatim uglavnom slaba bura. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na Jadranu uz obalu od 3 do 8, na otocima od 8 do 13, a najviša dnevna od 3 do 8, na Jadranu od 10 do 16°C.

Vremenska prognoza za Zagreb i okolicu

Pretežno oblačno, u noći i ujutro još uz mjestimice malo kiše. Navečer i pogotovo u drugom dijelu novogodišnje noći moguće je djelomično razvedravanje. Vjetar većinom slab sjeveroistočni, poslijepodne i u noći jugoistočni. Temperatura će se malo mijenjati. Bit će uglavnom između 4 i 7°C, a uz djelomično razvedravanje u novogodišnjoj noći malo hladnije. (DHMZ)