Urban & 4 uoči odlaska na snimanje novog albuma


Foto: Milica Czerny Urban
 
Urban & 4 ekspedicija

Dugo smo razmišljali koji ćemo studio izabrati za potrebe snimanja novoga albuma

 
Razmišljali smo čak i o nekim velikim svjetskim centrima ali onda smo se odlučili za izolaciju kao najbolju opciju gdje ćemo se moći u potpunosti posvetiti radu
 
Pronašli smo idealnu kuću u brdima, gdje u krugu 10-ak kilometara nema naseljenog mjesta, i koja će nam narednih dana biti studio, ali i dom. Preselili smo tako dio studijske opreme Mire Vidovića iz zagrebačkog Morris studija, a uz njega, oko samog snimanja pomoći će nam i Silvio Pasarić te Filip Vidović. Milica Czerny Urban fotografirat će samo snimanje, a ideja nam je da se cijelo snimanje dokumentira i kamerom pa možda realiziramo i dokumentarni film, u čemu će nam pomoći nekoliko prijatelja benda. Zbog udaljenosti s nama ide i kuhar!

Kako bismo za vrijeme snimanja bili u kontaktu s ljudima koji prate naš rad otvorili smo poseban blog www.aquarius-records.com/urban-izam gdje ćemo pomoću fotografija i teksta ljudima davati sve potrebne i nepotrebne informacije i pokušati im prenijeti dio atmosfere. S obzirom da medijima neće biti moguće pristustvovati snimanju, pozivamo i njih ovim putem da povremeno posjete stranicu i putem nje dobiju ili preuzmu nove informacije. Sigurno će se na blogu povremeno pojaviti i neka kratka ekskluzivna snimka ili dio pjesme, koji će nakon nekog određenog i unaprijed najavljenog vremena biti uklonjeni.

Stranica će biti aktivna od početka pa do završetka snimanja. Nakon toga, blog ćemo ugasiti.
Nadamo se da se uskoro vidimo i da će nam snimanje i druženje proći u radnoj i veseloj atmosferi 🙂
Urban & 4 – i ostatak ekspedicije

Aquarius Records

Akademija-Art