Tjedni horoskop od 7.1. do 13.1.2013.


 
Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Djevica i Škorpion
OVAN (21.03. – 20.04.)
Ljubav
U prvoj polovini ovog tjedna izrazite svoje osjećaje, potvrdite ili učvrstite ljubav. Od sredine tjedna počinje manje povoljno razdoblje kad će se ljubavne prilike prorijediti, a vi ćete sve više biti usredotočeni na neke druge stvari.

Karijera
Osjećat ćete pritisak ili odgovornost. Zadaće koje su pred vama zahtjevne su. Ipak, nećete imati tremu, ali bit će malo nervoze. Napravite dobar plan i primite se posla. Sve što sada radite može unaprijediti vaš status i karijeru.

Zdravlje & Savjet
Kombinirajte sport i relaksaciju.

 
BIK (21.04. – 20.05.)
Ljubav
Uz uvjet da poradite na vlastitoj samokontroli, možete očekivati sve uspješniji ljubavni period. Znat ćete nadilaziti svaki problem, ali bit će malo teže s ponašanjem. Stoga se držite one da je bolje ići polako i suzdržati se od reakcija.

Karijera
U poslu ćete se sve više povezivati s ljudima iz svoje struke. Mnogi će se udubiti u područje kojim se bave i tu će nalaziti prostor za djelovanje. Bit će i onih koji će proširiti horizonte novim spoznajama. Oni koji uče bit će uspješni.

Zdravlje & Savjet
Duhom ćete biti jači nego tjelesno.

 
BLIZANCI (21.05. – 20.06.)
Ljubav
Male ljubavne peripetije ili distance moguće su još prvih dana ovog tjedna. Od sredine tjedna počinje povoljniji ljubavni period kad će vas druga strana opet primjećivati i imati potrebu sve dijeliti s vama. Prihvatite to bez obzira na prošlost.

Karijera
Odlično ćete se snalaziti u vrtlogu promjena koje se događaju. Moguće je da će svaki dan donositi neku novu reformu, ali vi ćete funkcionirati poput mačke koja se uvijek dočeka na noge. Za neke će to biti sasvim nova faza rada.

Zdravlje & Savjet
Zanimat će vas borilački sportovi.

 
RAK (21.06. – 21.07.)
Ljubav
Ako ste u vezi, potrudite se biti jasni i nedvosmisleni prvih dana u tjednu. Najviše zato što će od sredine tjedna svaka ljubavna igrica biti osujećena, a nesporazumi sve očitiji. Bit će čežnji i distanci. Vezani neka mirom održavaju status quo.

Karijera
Vjerojatno ćete morati plesati onako kako drugi sviraju. Zasad se ne vidi promjena takvog stanja, no ako svemu pristupite dobronamjerno i s humorom, još ćete iz toga izvući i korist. Ovo su dani za kompromise ili za godišnji odmor.

Zdravlje & Savjet
Idite ranije na počinak.

 
LAV (23.07. – 22.08.)
Ljubav
Bez obzira na sav vaš trud, opozicioni Mars radi vam nered u osobnim odnosima. Važno je ostati miran i ne dati se isprovocirati. Od sredine tjedna vaš će društveni život postati malo siromašniji, no neka vas to ne obeshrabri. Doći će bolje vrijeme.

Karijera
Radit ćete s pola snage, a činit će vam se da dajete sve od sebe. Ova iluzija donijet će vam još poneku poslovnu brigu, a kako će onih dosadnijih poslova biti sve više, to će vas povremeno hvatati panika. Smirite se i radite polakše.

Zdravlje & Savjet
Brinut ćete o zdravoj prehrani.

 
DJEVICA (23.08. – 22.09.)
Ljubav
Pokreće se vaš društveni život, a vaš interes za ljubavna događanja raste. Oni koji su još sami uočit će sve više ljubavnih prilika i neće skrivati svoje zadovoljstvo zbog toga. Oni koji su u vezama primijetit će da su kao parovi živnuli.

Karijera
Bit će dosta posla s ljudima, strankama ili u poslovima koji su inventivni. To će vas ispunjavati, a kako će istovremeno i vaša kreativna žica biti sve aktivnija, moguće je da ćete smisliti nešto sasvim originalno u svojoj profesiji.

Zdravlje & Savjet
Razmašite se svugdje gdje možete.

 
VAGA (23.09. – 22.10.)
Ljubav
Formula kojom biste od ovog tjedna mogli održavati miran privatni život glasi: ničeg previše, ničeg premalo. Upravo je vaš osjećaj za ravnotežu ključ kojim ćete nadilaziti manje praznine u odnosima. Oni koji su sami neka budu strpljivi.

Karijera
Oni koji rade u sportu ili s mladima imat će bogat i nadahnut tjedan s lijepim rezultatima. Svi ostali radit će tek toliko da odrade posao jer će se najbolje osjećati kod kuće u krugu svoje obitelji. Oni koji su na godišnjem proći će bolje.

Zdravlje & Savjet
Dani su dobri za odmor i rekreaciju.

 
ŠKORPION (23.10. – 22.11.)
Ljubav
Kako tjedan bude odmicao, vaše će kretanje među ljudima postajati sve intenzivnije. Imat ćete volje pokazati se drugima, a još više komunicirati s njima. Otuda će se pojaviti i mnoge prilike za nova poznanstva. Budite otvoreni.

Karijera
Oni koji rade u malim privatnim firmama ili od kuće morat će razlučiti prioritete i nešto reorganizirati u poslu. Uspjet će uz nešto stresa. Svi ostali funkcionirat će dobro. Oslanjat će se na pomoć svojih suradnika. Bit će više umaranja.

Zdravlje & Savjet
Ne zaboravite na stanke u radu.

 
STRIJELAC (23.11. – 21.12.)
Ljubav
Bit ćete zaljubljivi još cijelu prvu polovinu tjedna. Od sredine tjedna počinje mirnije ljubavno razdoblje koje je dobro za učvršćivanje postojećih veza i odnosa. Postat ćete blaži i manje zahtjevni, ali ne i manje sretni. Uživat ćete tiše.

Karijera
Financije će vam cijelo vrijeme biti prve na pameti. Gledat ćete da proširite izvore svojih prihoda, pa je moguć rad u fušu ili nešto honorarno pored redovnog posla. Neki bi mogli pristati i na rad na crno zbog potrebe za novcem.

Zdravlje & Savjet
Zanemarite ružne snove.

 
JARAC (22.12. – 19.01.)
Ljubav
Sredinom tjedna Venera ulazi u vaš znak, a već početkom istog slutit ćete da se nešto sprema. Nešto lijepo. Počet će se pojavljivati pozivi za izlaske, druženja i zabave ili će vas voljena osoba opet gledati zaljubljeno. Veselite se i uživajte.

Karijera
Uložit ćete manje napore kako bi povećali prihode. Pokazat će se da je to bio pun pogodak. Istovremeno će vas mnogi pitati za savjet ili će vaš utjecaj na stvari u poslu biti sve veći. Mnogo toga neće se moći obaviti bez vas. 

Zdravlje & Savjet
Sad je vrijeme da pokažete što znate.

 
VODENJAK (20.01. – 18.02.)
Ljubav
Tajne i intrige postat će vam sve zanimljivije. Zbog ove potrebe neki će početi igrati igrice s partnerom, a neki će flertovati s nepoznatom osobom. Ako vas to ispunjava, u redu, samo nemojte otići predaleko da vam kasnije ne bi bilo žao.

Karijera
Odlučili ste se malo povući i na miru razmisliti o onom što radite. Ova unutrašnja izolacija dobro će vam činiti jer ćete moći sagledati stvari u cjelini. Stoga će mnogi na radnom mjestu funkcionirati mirno, ali bez većeg angažmana.

Zdravlje & Savjet
Meditirajte, vježbajte jogu, šetajte.

 
RIBE (19.02. – 20.03.)
Ljubav
Kako tjedan bude prolazio, vi ćete primjećivati da ste sve otvoreniji za ljude, ali i obratno – da vas drugi sve bolje prihvaćaju. Utoliko će doći i do poboljšanja vašeg privatnog života. Samci će imati prilike za ljubav, a vezani za napredak.

Karijera
Ponašat ćete se nonšalantno prema radnim zadacima. Ako ste vješti u svojoj profesiji, to će biti dobro, no ako ste početnik, lako bi vam se mogla potkrasti greška. Zato nije naodmet držati se pravila poslovanja i biti profesionalan.

Zdravlje & Savjet
Nemojte glumatati.

Osobe rođene u ovom tjednu:

7.1. Nicolas Cage, filmski glumac
10.1. Rod Stewart, pjevač
12.1. Robert Prosinečki, nogometaš i trener

Horoskop.hr