Stipe Petrina žestoko je reagirao na presudu prema kojoj mora platiti 289 kuna zbog neplaćanja RTV pretplate

Kontroverznom načelniku općine Primošten Stipi Petrini verbalni napadi na suce, izgleda, prelaze u naviku. Ovaj mu se put na meti našla sutkinja Općinskog suda u Šibeniku Jasminka Mrčela, koja je presudila da je Petrina dužan 289 kuna zbog neplaćanja radiotelevizijske pretplate. Petrina, koji tvrdi da ne posjeduje televizor, sutkinju je izvrijeđao u pismu koje je danas objavio i na svojoj stranici na Facebooku

"Ti si jedna najobičnija prasičetina, kao i tvoje kolege koje sude po diktatu. Doslovice ste jedna, jadna, nemoralna, neprofesionalna ljudska gamad. Samo zadnje smeće poslije svega može donijeti presudu P-20/12", stoji u pismu.

"Možeš ti lizati oltare ili pušiti k…. popovima, to je meni tako svejedno, samo je meni i tebi jasno, a i svima koji čitaju ovu presudu, da si ti u suštini jedno veliko ništa. Što si dokazala kroz svoj dosadašnji rad. Da se ovakve svinjarije ne bi ponavljale najbolje da se skineš sa svih mojih predmeta, jer ovakvim presudama ti i smeća, smrdljivci zvani suci već ste mi napravili dovoljno štete za čitav život. Tako da mi ovih 289 kuna ne znači ništa, prasičetino", zaključuje Petrina, koji smatra da je riječ o "jako pristojnom dopisu" s obzirom na štetu koju mu je sutkinja Mrčela svojim presudama navodno nanijela.

Komentirajući objavljeno pismo na Facebooku, Petrina je zamolio "dežurne smrdljivce" koji prate njegov "rad na fejsu da ovo odmah dostave u centralu istih smradova kojima pripada i Jasminka Mrčela".

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Izvor: BA/VLM

Akademija-Art