Ružičasti parfemi i šminka fino ‘zaslađuju’ jesenske kolekcije

Među parfemima koji su u posljednje vrijeme stigli na tržište mnogo je ružičastih, a to nije slučajno! Ružičasta simbolizira vedrinu, sreću, ženstvenost, romantiku…

Dovoljno je izražajna da bude zavodljiva, a dovoljno “lagana” da zadrži profinjenost i eleganciju. Zato se mnoge parfemske kuće odlučuju upravo za ružičastu kad miris žele predstaviti kao utjelovljenje moderne ženstvenosti koja slavi životnu radost, modu i glamur.

Koliko ružičasta može biti glamurozna pokazuje i jesenska šminka u kojoj ta boja najčešće nije predvodnica, ali je iznimno važna!

Ružičasta se odlično uklapa u jesensku paletu boja, dajući im dašak zaigranosti i slatke neodoljivosti. U nježnim, puderastim nijansama odlično osvježava ten, a intenzivna ružičasta krasno uljepšava usne i nokte.
Među omiljenim je nijansama u industriji ljepote takozvana anđeoski ružičasta koja je, kažu, istodobno slatka i britka, nevina i zavodljiva, nježna i glamurozna..
Ružičasta je iznimno svestrana: može biti nestašna i zaigrana za dnevne kombinacije, profinjena i elegantna za poslovni imidž, glamurozna i zavodljiva za večernji izlazak…

Foto: M.A.C.

Izvor: Vecernji.hr